Wants

årets dyre ønskeliste

 • — 07.01.2014 — 15:34 —
 • I år er året hvor jeg har tenkt til å oppgradere alle mine elektroniske duppeditter som sakte, men veldig sikkert har blitt tregere. Kameraet mitt bruker en evighet på å autofokusere og telefonen min bruker flere minutter på å reagere på enkelte apper. Først på ønskelisten står ny telefon, tett etterfulgt av nytt kamera og IKKE MINST billetter til USA. Jeg har så uendelig lyst til å besøke vertsfamilien min i år, at det nesten ikke kan beskrives. Jeg tror jeg sjekker flybilletter flere ganger i uken, og det svir at jeg må prioritere ny telefon før PA, USA får et besøk. Ellers så har jeg uendelig lyst på en ipad og ikke minst en ordentlig lommebok med plass til alle sedlene jeg har tenkt til å tjene (hehe). Det verste jeg vet er penger som er krøllet. 


  "I was cursed with expensive taste, and no money" - unknown 

  Wants fra Acne

 • — 11.09.2013 — 09:11 —

 • God lillelørdag! Er det ikke godt å være halvveis til helg? Jeg merker ikke så mye på forskjell mellom helg og ukedag lenger, annet enn at jeg ikke får dårlig samvittighet av å spise godteri på lørdager. I går satt jeg oppe litt for lenge og siklet litt på materialistiske lykkeelementer, og ble sittende på acnestudios litt for lenge. En tom lommebok er som et knust hjerte, det gjør faktisk vondt å ha lyst på noe man ikke kan få. Acne har så mye fint, som er helt enkelt og allikevel spesielt. I løpet av mitt liv skal hvertfall et acneskjerf (les: i løpet av i år) bli mitt, og kanskje en genser og sko også? Det er lov å drømme! Hva likte dere best?

  det enkle er ofte det beste

 • — 09.09.2013 — 14:19 —

 • Jeg syntes virkelig at enkle, minimalistiske antrekk som regel er de fineste. Er det noe jeg virkelig sikler etter, så er det lexington-jakken og wellington-klokken! Så utrolig fint, jeg blir nesten litt materialistisk forelsket! Hva syntes du?

  Ikke glem linkerunden under her! :)

  Workout Wants

 • — 07.09.2013 — 12:08 —


 • God morgen! Nå er jeg hos en venninne og hjelper henne male stuen sin. Hvis ikke jeg er snill, så vet ikke jeg. Tenkte å bare komme med en kjapp oppdatering! Er vel ikke bare jeg som syntes Nike har sykt mye kult og ikke minst motiverende treningstøy? Fresht treningstøy hjelper så sykt på motivasjonen, og disse godbitene i garderoben hadde ikke akkurat vært helt feil, hehe. Minner meg på at jeg burde ta meg en joggetur snart... Det får bli til uken, nå skal jeg fortsette å male. Ha en fin lørdag!

  Wants #1

 • — 03.09.2013 — 12:30 —
 • Hei! I går var jeg virkelig ikke i form med vondt i magen, vekslende migreneanfall og jeg gikk inn og ut av drømmeland hele dagen. Bare i natt sov jeg i litt over 12 timer. Virket som om kroppen trengte litt hvile, og da er det ikke noe annet å gjøre enn å lytte. All dødtiden hvor jeg ikke hadde energi til å gjøre noe annet enn å ligge i sengen ble brukt til å titte på nett på alt fra biler, til leiligheter, til møbler og ikke minst klær. Satte sammen en liten kollasj over ting jeg vil ha, og tenkte å dele det med dere!


  Regnjakke Moods of Norway // Solpudder Guerlain // Skjorte Ralph Lauren // Skjerf Acne
  // Klokke Marc by Marc Jacobs // Øyeskyggepalett Urban Decay // Støvler Hunter // Veske H&M

  Noe du likte?

  Ønskeliste bursdag

 • — 12.04.2013 — 12:13 —
 • Det er under en uke til bursdagen min, og i den anledning har jeg lov til å ønske meg ting! Jeg har satt sammen en liten ønskeliste til under 1000 kroner. Jeg er jo jente og etter å ha blitt bitt av fitnessbasillen ønsker jeg meg både skjønnhetsprodukter, kamerautstyr og treningsutstyr. 

                 Sminkemappe HER                   Pulsklokke HER                     Treningstights HER                    Fjernutløser til kamera HER                  Hårolje HER                         Sigma sminkebørster HER                     Hårkur HER                               Minnekort HER 


                                Kamerastativ                                                                                              penger

  Noe du kunne tenke deg? 

  Profilbilde />
</img src>
<img src=
  Instagram Bloglovin Facebookside

  --

  hits