Innkjøp

new in

 • — 09.01.2015 — 15:50 —

 • Pakken som har fått meg til å sjekke postkassen flere ganger om dagen, har endelig kommet! Jeg tror jeg har vurdert å kjøpe i Johnny Bulls i mer enn ett år, og nå er de endelig mine. Jeg syntes de er så fine, spesielt glidelåsen bak! Jeg har mine i sort med sølv, selv om de også finnes i brunt med gull, så liker jeg sølv mye bedre enn gull og sort mye bedre enn brunt. Innbiller meg selv at det har noe med hudtonen min og hvilke farger jeg har å gjøre, da jeg syntes brunt og gull passer bedre til varmere hudtoner. Det er jo selvfølgelig en smakssak, da men :-) 

  Jeg er så heldig å vente på flere pakker, så nå skal jeg sjekke postkassen (for fjerde gang i dag) for å se om jeg har fått enten en hentelapp eller om pakken kanskje passet i postkassen. Jeg vet jeg sa at jeg hatet nettshopping, men det er jo litt morsomt å få en pakke ifra tid til annen - selv om den er fra deg selv, haha. Men ingen vet jo bedre hva du vil ha, enn deg! 

  Innkjøp

 • — 30.08.2013 — 12:23 —
 • Jeg har sett på disse skoene en stund, men har aldri tatt meg råd til å bruke 399 kr på sko når lommeboken ikke akkurat sprenger. Men det var ikke annet enn ment to be når jeg fant de på butikken til bare 50 kr! Disse er akkurat høye nok til å brukes til hverdags og blant annet i bryllupet jeg skal i neste måned. Ååh, er så fornøyd! 

  Nå går turen til Oslo! 

  gavedryss

 • — 04.07.2013 — 23:23 —
 • Åh, jeg er så heldig! I dag har jeg fått hele 3 gaver pluss at jeg har hentet to pakker på postkontoret! Jeg var en tur på kjøpesenteret med mamma og fikk en t-skjorte/kjole og sommersko. Nå hørtes jeg skikkelig bortskjemt ut, men jeg pleier ikke å få klær av mamma, så jeg er supertakknemlig. Fikk også undertøy av en kjekkas jeg er glad i, så nå føler jeg meg fin innerst til ytterst. God følelse.    Beklager sen blogging forresten, men har vært på farten i hele dag. Nå skal jeg hoppe til sengs, før jeg står opp tidlig i morgen for å trene med en venninne. 

  Hva syntes du? 

  dagens innkjøp

 • — 08.11.2012 — 18:43 —


 • I dag var det -50% på alle varer på BikBok og da fikk jeg med meg denne kjolen hjem. Den har en litt kjedelig fasong, men med noen knallrøde pumps og røde negler tenker jeg at dette blir en fin jule-/nyttårskjole. Godt å ha høytidskjolen kjøpt inn allerede, så jeg slipper å løpe rundt i butikkene lille julaften for å finne et passende antrekk. Hva syntes du?

  Profilbilde />
</img src>
<img src=
  Instagram Bloglovin Facebookside

  --

  hits