Hverdag

Sunday bliss

 • — 05.03.2017 — 23:56 —
 • hæ, er helgen over allerede??? Søren. Søndagen har hvertfall blitt brukt til noe mer eller mindre fornuftig. Jeg har sett ferdig sesong 4 av shameless på netflix og vasket hele leiligheten så den er ren, pen og strøken for en ny uke. Mandager blir så mye bedre når forrige ukes rot er ryddet! I dag har det vært en helt vill snøstorm ute, så nå er sørlandet på nytt dekket i hvitt - men jeg håper fortsatt på vår! Det skal være litt kjipt vær en periode nå, men på fredag er det faktisk meldt 7 grader og sol. Er det på tide å lufte pappas gamle olajakke, kanskje? Håper det! 

  I kveld var jeg på lovsangsfest i menigheten jeg går i! Det klager jeg hvertfall ikke på, for jeg elsker lovsang. Det var faktisk ei venninne av meg som delte sitt vitnesbyrd, og jeg merker jeg blir så stolt av å kjenne noen som er så frimodige og fantastiske. Håper det smitter, hehe. Fant også ut at det var ei annen venninne av meg som omtrent og sånn ca hadde på seg akkurat det samme som meg. Like barn leker best, si. Og mens vi hadde en altfor morsom mini photoshoot for å minnes det uplanlagte tvilling-antrekket, så mistet jeg bussen hjem. På minuttet. Sykt kjipt... Nå skal jeg legge meg og gjøre meg klar for en ny uke! 


  ps: jeg tok bare neste buss altså, så det var ikke sånn kjempedramatisk
   

  for et døgn

 • — 04.03.2017 — 22:44 —
 • Det er så utrolig deilig med helg, men jeg blir liksom aldri så produktiv som det jeg planlegger på forhånd! Vanligvis får jeg ikke krysset ut halvparten av helgens gjøremål, men denne helgen fikk jeg krysset av det viktigste: kjøpe ny seng! Etter å ha ligget i en 75 cm seng i vel over et år, var det ubeskrivelig deilig å kunne breie seg ut på hele 120 centimeter. MEN every rose has it's thorn - og i det jeg skulle løfte sengen for å montere på sengebena kjente jeg et vondt - men velkjent - stikk i ryggen. Dermed føler jeg meg nå som en handicapet gammel dame som ikke klarer å bøye seg uten å gi fra seg et smertefullt grynt. Jippi. Krysser fingrene for at det går fort over!


  Siden det er lørdag (og siden jeg kjøpte revet ost på tilbud for et par uker siden) ble det selvfølgelig hvit pizza til middag. Noe av det absolutt beste jeg vet! Toppet med fersk rødløk, ruccola og sitron føler jeg det er rene festmåltidet! Nå skal jeg se ferdig Mesternes Mester. Heier på Helene!
   

  Toasty-thursday

 • — 02.03.2017 — 23:16 —
 • Torsdag er snart over og da er det plutselig - og endelig - helg. Fikk levert arbeidskravet halv tre i natt, og startet dagen med litt lovsang, tale og digg frokost. Alt blir liksom ti ganger bedre med litt plussgrader og solskinn. Er det snart vår??? Anywho, siden diverse matbutikker har tilbud på to spisemodne avokadoer til 25,-, tillater jeg meg selv å lage avokado-toast i ny og ne. Finnes det bedre? Så utrolig digg! Kan varieres til det uendelige med krydder, urter, grønnsaker osv. Min favoritt er vel kanskje avocado, koriander, salt fra Nicolas Vahé og cherrytomater. Sounds yummy - is yummy. 


  I morgen håper jeg på å få kjøpt ny seng! Denne snuppa har boltret seg på 70cm madrass og er nå forhåpentligvis klar for nye eventyr! Skal bli fint. Etter det blir det nok trening igjen, selvom jeg såvidt klarer å løfte armene etter gårsdagens økt. Passer godt når man jobber i bokhandel, si... 

  healthy hump day

 • — 01.03.2017 — 23:00 —
 • Altså, la meg bare si, det skal bli så godt med helg. I dag har alt bare gått i ett! Jobb fra 9-15, trening fra 15-17, hjem for å lage middag før jeg skulle være tilbake på jobb for et møte klokken 19. Nå kom jeg hjem for en liten stund siden, og sitter her og utsetter å skrive det arbeidskravet som skal leveres i morgen. Dessuten har jeg så siiiinnsykt lyst på noe digg. Sjokolade, vingummi, ben&jerrys - anything. Men så har jeg jo selvfølgelig bestemt meg for å ligge unna unødvendige søtsaker i ukedager, og the struggle is real. I dag spiste jeg "vegan boost salad" fra deli deluca som bare var burgur-hvete, kikerter, linser og råkost. Så utrolig tørt. Jeg tror jeg må endre innstilling fra at all mat skal kunne nytes til at mat skal være godt for kroppen, men ikke nødvendigvis så digg i munnen. Så utrolig kjipt, men forhåpentligvis får det resultater.   Misforstå meg rett, jeg liker å ha mål jeg kan jobbe mot, og jeg liker å ha en plan fra morgen til kveld - men jeg elsker også å ha en dag hvor jeg ikke har noe press på meg. En dag til å gjøre ingenting. Tipper jeg ikke er alene om det... Nå skal jeg slutte og prokrastinere og begynne på det arbeidskravet... Hepphepp

  alt er nytt

 • — 28.02.2017 — 13:39 —
 • Nå er det faktisk så lenge siden jeg har vært inne her at blogg.no har oppdatert hele layouten sin. Alt er nytt! Jeg har ikke satt meg helt inn i det ennå, så HTML-kodingen er om mulig enda mer knotete enn før. Jeg får det liksom ikke til helt som jeg vil ha det - og for å gjøre det litt vanskeligere så vet jeg ikke helt hvordan jeg vil ha det heller...? Det går seg nok til! Siden det er tirsdag i dag har jeg fri fra jobb og burde egentlig jobbe med skole. Har et arbeidskrav på 1000 ord som skal leveres på torsdag - og tradisjon tro har jeg selvfølgelig ikke begynt enda. Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv igjen og igjen?   Uansett, "jeg kan om det sjøl" (les: det er min egen feil). Nå sitter jeg her og hører på sangene fra musikalen jeg var med i da jeg var au-pair i Colorado, samtidig som jeg lurer på om jeg skal få i meg noe mat snart. Har begynt å våkne så himla tidlig, men somler alltid med måltidene av ren latskap. Prokrastinering på alle nivå! Hei hå, til vi snakkes igjen!

  Profilbilde />
</img src>
<img src=
  Instagram Bloglovin Facebookside

  --

  hits