Blogg

utdanningsmesse

 • — 19.01.2016 — 15:08 —
 • Hei! I går var jeg på utdanningsmesse med Bente og fikk med meg en hel haug med utdanningsbrosjyrer som jeg mest sansynlig aldri kommer til å lese. Det hadde vært så kjekt å bare vite hva jeg vil gjøre med resten av livet mitt! Det er omtrent ingenting jeg kunne tenkt meg å gjøre resten av livet... Kan hende jeg søker meg inn på kommunikasjon og livssyn på NLA til høsten, men vi får se! På en måte er vi utrolig priviligerte som har sååå mange alternativer å velge i, men jeg føler at jeg drukner litt i alle mulighetene. Og jeg kan jo nesten ikke svømme en gang hehe

  december through my phone

 • — 17.01.2016 — 17:47 —


 • Desember altså! For en måned! For en familie jeg har, for noen venner jeg har. Desember var en kjempefin måned. Det var husmøter, det var turer på byen, det var familiemiddager og det var MYE ligrettospilling. Alexis (altså vertssøsteren min fra 4 år siden) kom for første gang til Norge og var her i 3 flotte uker, og det var så godt å se henne og så gøy å vise henne alt jeg har fortalt om. Tenk at man kan være så ulike, men så like. Desember i korte trekk: ligretto, Jesus, Vigelandsparken, Oslo, Maihaugen, Hamar, Brenneriet, IKEA, MAT, MAT, MAT, utrolig mye kos med katter i matchende leopard-onesies, julespill med bibelskolen, pepperkakebaking. Desember var også siste måneden jeg kjørte bilen min, som nå står så fint og fryser ihjel på Hamar. RIP Polo <3

  rise up

 • — 16.01.2016 — 18:25 —
 • Hei! Nå var jeg her igjen. Tilbake til "åh, kanskje jeg skal begynne å blogge igjen", som holder seg gående i kanskje en uke, halvannen, før jeg nok en gang innser hvor mye arbeid det er bak en blogg og hvor lat jeg faktisk er. Også kommer jeg selvfølgelig ikke uten en unnskyldning for fraværet mitt; kameraet mitt fungerer ikke. Og som enda et bevis på hvor lat jeg er, så har jeg utsatt å dra ned på fotobutikken med det. MEN jeg har konkludert med at jeg skal legge toppblogger-drømmen på hylla og blogge for min egen del, og hvis jeg blogger for min egen del, så trenger jeg ikke bilder i HD-kvalitet. Mobilbilder er mer enn bra nok. Så her er jeg. Den nye mobilbloggeren! Vil også anbefale alle og høre på en sang jeg har blitt veldig glad i i det siste: 

    
  Har jeg ikke utrolig fin utsikt fra leiligheten? Jeg klager ikke over å våkne til dette hver morgen! Apropos våkne om morgenen, så har jeg fått en fantastisk døgnrytme som gjør at jeg sover rundt 8-9 timer hver natt - og våkner uthvilt av dette. Dere som kjenner meg (altså alle dere som leser dette (hei Guro, mamma, Mathea og Sina)) vet jo at jeg kan sove i 11-12 timer hvis jeg vil, men i dag våknet jeg 08:30 uten mulighet til å sovne videre. Belønnet meg selv med å bake brownies til frokost. Det var dels fordi jeg hadde lyst på det og dels fordi jeg hadde ingenting annet. Jeg angrer litt på det nå, for jeg er ganske kvalm. 

  Nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld, for det er nemlig fellesmøte i Domkirken i kveld, og det er visst populært her i Kristiansand. Jeg har ikke peiling på hva det er, men jeg skal dit allikevel. Domkirken ligger i byen, og da har jeg en mulighet til å stikke innom McDonalds for å gå en gratis "shakerfries". Det kan man nemlig få kupong på, hvis man har mcdonalds-appen - og den har selvfølgelig jeg. Alt som har med tilbud og kuponger å gjøre, det har jeg. Vet ikke om det er fordi jeg er smart eller fordi jeg er gjerrig. Sikkert en god blanding. ----- Nå som jeg har senket terskelen for bildekvalitet, kan det faktisk hende at jeg klarer å gjennomføre dette en liten periode. Vi får hvertfall nyte det så lenge det varer! Klem fra meg ♥

  november through my phone

 • — 01.12.2015 — 20:34 — • Er det sant, er det tull? November er over og Desember er i gang! Om 15 dager får jeg tidenes julegave! Iiih, denne måneden blir så bra. Men nå skal jeg egentlig oppsummere November for kjente (og ytterst få ukjente). I månedskiftet oktober-november var vi i Latvia med bibelskolen (der jeg blant annet delte i kvinnefengsel #girlpower osv), jeg våknet hver morgen av solnedgang på hotellet og var en tur i Riga. Da jeg kom hjem var endelig bladene skiftet farge og begynt å falle, noe som gjorde gåturen til skolen litt koseligere. Jeg hadde besøk av mamma og lillesøsteren min og fant stille-tid i badekaret, da alle andre rom i leiligheten var opptatt. Det er faktisk ganske trist at det ikke er noe snø her i Kristiansand, men etter en liten tur på Hamar innså jeg at jeg kanskje setter pris på grått og varmegrader fremfor litt hvitt og et kuldehelvete. På Hamar hadde jeg det superkoselig med lillesøsteren min, og da jeg kom hjem var det rett på treningsstudio. På søndag var det julegrantenning i Markens (Kristiansands gågate) og et cafébesøk med skjønneste Kristin Marie. Alt i alt var november en knall måned, og nå står Desember for tur med juleforestillinger, en siste innspurt på skolen og juleferie. Vi snakkes!

  bønnemøte med bibelskolen

 • — 02.09.2015 — 22:50 —


 • "Bevar ditt hjerte fremfor alt det som bevares; for livet utgår fra det" Salomos Ordspråk 4:23


  Herlighet, med den overskriften og bibelverset må jeg jo oppleves som sinnsykt radikal, kristen. Eller "veldig kristen" som mange kanskje sier? Uansett! Dagen i dag har egentlig vært svært lite produktiv. I utgangspunktet skulle skoledagen bestå av å være med i Servicekontakten, men det var ikke nok oppdrag, så jeg måtte rydde i hyllene på kjøkkenet i Filadelfia. Og det kunne vel egentlig ikke passet meg bedre, for de som kjenner meg vet jo at jeg stortrives når jeg kan lage litt system og kaste ting som har gått ut på dato. Det hadde dere kanskje ikke gjettet? Noe de som kjenner meg ikke kunne gjettet: i dag lagde jeg lompepizza med tunfisk på til middag. Og det var skikkelig godt! Jeg klarte faktisk også å sovne på sofaen i dag, og det er jo egentlig helt sinnsykt godt - når man sovner. Det er ikke så godt når man våkner igjen... 
  Vi hadde faktisk obligatorisk oppmøte på bønnemøte i kveld, og det er noe veldig fint over å bli nevnt så mye av menigheten. At man skjønner at det er noe mer enn bare bibelskole, men at vi blir ønsket velkommen som klassekull og mennesker, og at det er verdsatt at vi velger å gå akkurat der. Nå har jo jeg visst siden i februar at jeg skulle bo i Kristiansand i en tid fremover, men jeg visste jo ikke før for en liten stund siden at jeg faktisk skulle gå bibelskole her nede. Så får vi se hvilken sti jeg har begynt på og hvor den ender hen. 

  august through my phone

 • — 01.09.2015 — 16:30 —


 •  Oi, er det seriøst september allerede? Tiden flyyyr. Jeg håper sommeren tar noen siste krampetak før den gir seg for i år, men jeg må jo også innrømme at jeg gleder meg til tidlig mørke kvelder med tepper og telys, gode ullgensere, fine farger ute og en god grunn til å holde seg inne... Men det er jo ikke høstens forventninger og gleder dette innlegget skulle inneholde... AUGUST! For en måned. For en omveltning for sjel og kropp. Jeg flyttet endelig til Kristiansand, mamma og søsteren min Marte kom på besøk, morfar var også i byen (se duckface-selfie). Jeg har startet nesten hver dag med en kopp kaffe med melk, har bakt sykt mye sunt (og litt usunt), jeg har spist opp en hel boks nugatti, jeg har invitert fetter&kompis på vafler, og sist, men overhodet ikke minst: jeg begynte på bibelskole. Hva er ditt høydepunkt fra august?

  nybakt

 • — 31.08.2015 — 16:28 —


 • Det er egentlig vanvittig deilig at vi har fri på mandager. Da føler jeg at jeg får så mye bedre oversikt over uken som ligger foran; jeg får sjekket hva som er på tilbud i diverse matbutikker, jeg får brukt morgenen på å rydde og kanskje bake noe og får startet uken heeelt med ro. I dag har jeg bakt deilige, sunne rundstykker bestående av cottage cheese, egg og havregryn, etter tips fra ei i klassen. Nam! Den siste uken har jeg overhodet ikke vært i form, så det er fint at jeg endelig snart er frisk fra høstens nesten obligatoriske forkjølelse. Nå tenkte jeg faktisk å ture en aldri så liten tur til byen for å kjøpe notatbøker til skolen og kanskje en rask tur innom matbutikken. Ha en videre fantastisk mandag!

  første skoledag

 • — 18.08.2015 — 22:50 —


 • Da var første skoledag over! Første skoledag på bibelskole. I morgen er det rett på bli-kjent-tur i tre dager, og kjent blir man jo når man skal bo oppå hverandre i 72 timer. MEN DET BLIR KNALL! Etter oppmøte og orientering om hva som skal skje de neste dagene, samlet vi oss en liten gruppe hos et par av guttene i klassen, før min nye venninne Benedikte og jeg dro hjem til meg for å lage brownie-trøfler av dadler. NAM. Jeg hadde invitert Maia på taco og etter middag røsket jeg med meg to av guttene i klassen til å bli med på b-city for bønn og lovsang. PUH, det var mye oppramsing og nå må jeg pakke til turen før vi drar 08:30 i morgen. Dette kan jo ikke bli noe annet enn bra :-)

  prokrastinator

 • — 13.08.2015 — 17:04 —


 • er det mulig... Fortsatt sommer på sørlandet! Nå er det akkurat en uke siden jeg fikk alle tingene mine hit, og jeg har fortsatt ikke fått pakket ut alt. Jeg har så sykt mye forskjellig ræl som jeg ikke vet hvor jeg skal plassere eller egentlig i det hele tatt orker å ta stilling til. Når jeg først begynner å pakke ut, ender jeg opp med å virkelig fordype meg i det jeg finner i mine egne esker. I dag for eksempel har jeg lest gjennom dagboken min fra 2006-2010 og alle norsk stilene mine fra ungdomsskolen. Morsomt å legge merke til hvor mye inspirasjon jeg faktisk har hentet til sistnevnte fra førstnevnte. Nå skal jeg krampe-pakke-ut litt til før jeg tar turen til byen for å få med meg bønn og lovsang i B-City. Ha en fantastisk dag! 

  skoleplass

 • — 13.08.2015 — 00:46 —

 • //det er redigert kontrast, lysstyrke, skarphet og vibration på bildene

  Hver dag, er en fin dag i Kristiansand! I dag har jeg vært med min herlige venninne Kristin Marie. Det er så fantastisk med mennesker i livet som løfter opp humøret ditt og gir deg påfyll i form av åndelig nærhet og visdom. Vi har ruslet rundt i byen og tok en liten tur på et arrangement i samarbeid med KRIK, Laget og Filadelfia UngVoksen hvor det var gratis pølser og diverse aktiviteter vi kom for sent til å delta på. Videre gikk turen til bønn og lovsangsmøte, og så hjem. Tenk at dette er hjem... Det er så rart å tenke på at jeg faktisk bor her og at jeg skal fortsette å bo her. Nå er det snart helg igjen og på tirsdag tror jeg at jeg begynner på skole. Blir spennende å se!

  frk. fiskekake

 • — 08.08.2015 — 17:20 —
 • Det ble som antatt strålende vær og en koselig bytur med Marte og mamma i dag. Marte fikk fiskekaken hun har ønsket seg, og litt sightseeing i byen jeg skal bo i. Det er så deilig å kunne gå frem og tilbake til byen, gå til butikken, gå til filadelfia. Apropos sistnevnte så må jeg løpe ut døren nå fordi det er bønn og lovsang der i kveld før det er en konsert jeg ikke har bestemt meg for om jeg skal på eller ikke! Jeg syntes 200kr er mye penger å bruke på å høre på musikk "live". Nå skal det jo også sies at jeg aldri har vært på ordentlig konsert heller, så har vel kanskje ikke lært å sette pris på det... Klem!

  funky friday

 • — 08.08.2015 — 00:58 — • FUNKY FROZEN FRIDAY YOGURT! I dag har jeg hatt en fin dag! Den første fredagen i måneden er det halv pris på funky frozen yogurt, og de som kjenner meg vet at jeg sliter med å takke nei til tilbud. Uavhengig av hvor nødvendig det er, så er det noe med tilbud som gjør at det kribler litt i magen min #nerdefaktor. Søsteren min, Marte, er hjemme på ferie fra sin studietid i Slovakia, så i dag har vi vært litt rundt-omkring i Kristiansand. Det er jo fortsatt sommer på sørlandet! I morgen (i dag) er det meldt strålende vær og sol, så da er vel planen å dra på bystranda, titte litt rundt i byen og sikkert spise mer is. Jeg vet Marte har veldig lyst på fiskekake fra fiskebrygga... Jeg har glemt hvordan man avslutter innlegg, ha det :-)

  juli through my phone

 • — 01.08.2015 — 11:53 —
 • Da var det plutselig blitt august måned, og sommeren nærmer seg slutten. Jeg har samlet sammen et knippe bilder fra telefonen min for å oppsummere måneden som har vært, og selv om jeg overhodet ikke ønsker at sommeren skal slutte, så må vi vel innse at august er tilnærmet lik en høstmåned. Dessverre...

  Juli har vært en knall måned som jeg har tilbrakt med familie, et knippe venner, hunden vår Pirion, i bryllup og med diverse kokkelering. Jeg har våknet av utallige soloppganger og gått mange, fine turer i skogen. Månedens høydepunkter var å signere leiekontrakt og å se mammaen min gifte seg med en mann hun fortjener. Andre sosiale høydepunkter har vært å møte søsteren min som jeg ikke har sett siden jul og å bli gjenforent med kattene mine. Ah, takk for nå juli!

  Hva har dine høydepunkter fra måneden vært?

  den obligatoriske fredagstacoen

 • — 01.08.2015 — 00:29 —
 • Er det sant, er det tull? Det er så lenge siden jeg har vært innom her at blogg.no faktisk har endret layoten der man skal skrive innlegg. Hvordan begynner man etter så lang tid? Jeg burde jo være ekspert på disse "oi så lenge siden sist"-innleggene nå... Hvis det hadde vært en bloggpris for antall ganger noen har sluttet og begynt igjen, tror jeg at jeg burde nomineres. Men her er jeg da altså igjen, med et nytt kapittel i vente. Det blir spennende! 
  Den siste uken har dagene vært nogenlunde like: sove lenge, late seg hele dagen, lage middag og late seg litt til. Mamma er på bryllupsreise så Mathea og jeg er alene hjemme. Det resulterer i litt småkrangling, men mye søskenkos! Nå er det dessverre/endelig leggetid og i morgen er det på tide å være sosial med vennene mine i Lillehammer før jeg pakker baggen og flytter til Kristiansand. Sprøtt!

  Har du hatt en fin fredag?

  I'm alive

 • — 11.05.2015 — 21:32 —
 • Colorado, 11. mai, 13:33
  og det i beste velgående! Jeg er i live. Og for et liv. Det er ikke det at hver dag er gjennomsyra spennende, men hver dag er en fin dag i selskap av fantastiske mennesker. Er det noe jeg har skjønt at er viktig, så er det hvem man velger å omgås. Alt smitter - bakterier, farve fra klær og ikke minst energien til de rundt deg. Virkeligheten er ikke sånn som i matematikken: negativt og negativ blir ikke positiv. Selv om livet akkurat nå er ganske stillestående, så er det mye som skal skje i løpet av de neste månedene. Noen ganger tror jeg det er viktig å stoppe opp og virkelig kjenne på hvor heldig man er. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. 

  sky zone

 • — 20.04.2015 — 07:04 —
 • søndag 19. april, 23:03

  Hei fra Colorado! 
  I dag har vi vært på trampoline park, og det var sånn ca like gøy som det høres ut som. Vi fikk et par fantastiske oransje sokker som vi skulle ha på oss, og deretter var det rett for å sprette rundt og kjenne flesket disse. Trampoline park hadde sikkert vært morsommere for mennesker uten høy risikovurderingsevne eller som tar litt større sjanser med egen helse, i form av triks og lignende. Jeg derimot klarer meg med å sprette opp og ned, og litt rundt omkring. Og tryne på de kantene som det ikke er sprett i. Hurra. 

  Fra en ting til en annen, så er grunnen til endelig oppdatering at jeg endelig fikk kjøpt ladeledning til kameraet mitt. Jippi!

  den siste dagen

 • — 06.02.2015 — 23:05 —
 • Hei! I dag var min aller siste dag i barnehagen, og det gjorde vondt i hjertet hele veien hjem. Skal jeg virkelig ikke få se de fine barna mine hver uke lenger? Jeg klarer nesten ikke tenke tanken engang. Som jeg har sagt, så flytter jeg jo, så på søndag går turen mot et nytt hjem i Kristiansand. Samboeren min og jeg går hver vår vei, men skilles som venner, noe som kjentes så godt. Det er så leit at det som regel er vinn eller forsvinn når det kommer til forhold, så jeg er glad vi begge er så voksne om det. Vi dro ut for å spise en siste gang, og jeg endte med å vike vekk fra min faste peppes-bestilling og prøve noe nytt. Angrer ikke et sekund med pizza med sitrus- og chilimarinert kylling, purre, cherrytomat, mozarella, ruccolasalat og avocado. Mmm!

  Nå sitter jeg på sofaen og ser på Mitt Dansecrew som jeg har hatt på opptak, og regner med at jeg finner sengen i løpet av den neste halvtimen. I morgen føler jeg skjema er fullpakket, men det er nok fordi jeg ofrer rolige morgentimer mot deilig søvn. God helg ♥

  last night

 • — 01.02.2015 — 20:20 —


 • Jeg har faktisk ikke vært på byen siden i fjor! (hehe). I juleferien overbeviste jeg meg selv om hvor lurt det var å kjøpe årskort på det lokale utestedet, helt uten å tenke på det faktum at jeg snart skal flytte! Det vil si at jeg må benytte meg av muligheten til å reise på byen mest mulig før jeg flytter, slik at jeg forhåpentligvis får igjen valuta for pengene mine. Hør på gjerrigknarken selv a, hahaha. Jeg som ikke studerer har fått en litt innskrenket vennekrets etter at andre venner har flyttet hit og dit for å gjøre sitt, og da er det ekstra morsomt å få være med på studentvors, slik at jeg får møtt litt nye mennesker. Det er alltid stas! 

  Dagen i dag er (ikke overraskende) blitt tilbrunget i sengen til venninnen min, med vannflasken ved min side. Etter en orientering over hva som skjedde i går, på facebook, instagram og snapchat ble det til at vi sovnet igjen rundt 13. Søndag i et nøtteskall. Nå skal jeg straks finne sengen (igjen) da jeg har jobb hele den kommende uken, og derfor er nødt til å være godt uthvilt. Hadde dere det fint i går? :-)

  weekend bliss

 • — 31.01.2015 — 13:10 —
 • Det er heeeelg! Jeg får ikke sagt det nok, det er så deilig å sove til man våkner av seg selv - for deretter å sove enda litt til. I går var en utrolig spennende dag, og jeg var høyt og lavt fra start til slutt. Jeg var på shopping, jeg var med samboeren på brøyting, jeg var på et intervju og jeg avsluttet det hele med et glass vin. Voksenpoeng der gitt! Nå sitter jeg her og spiser sunne bananpannekaker med nugatti og peanøttsmør på. Hahaha må faktisk le av meg selv. Håper dere har en fin lørdag!

  det uendelige kodeknotet

 • — 29.01.2015 — 19:26 —


 • Nå begynner det endelig å ta form i den forferdelige, men fascinerende kodeverdenen jeg er inne i. Mangler ikke stort nå, men det jeg mangler virker jo helt umulig. Det verste er jo at midt oppe i det hele, ombestemmer jeg meg for hvordan jeg ønsker at designet skal være. MEN det virker som om jeg har kommet mer eller mindre til enighet med meg selv. 

  Jeg har ikke lyst på middag i dag, så mens jeg sitter her og knoter med designet, durer Breaking Bad i bakgrunnen. Jeg har spist en skje nugatti da, og det er vel like mange kalorier i det som det er i en hel middag, haha. Sunnheten sjæl som skriver til dere nå. Hvis det er noen som har noen middagstips med kylling, holler at me! 

  som en tiger i et bur

 • — 28.01.2015 — 21:33 —


 • Jeg regner med at de fleste vet hvordan det er å være i skikkelig hormon-ubalanse. Du er sint, du er lei deg, du er glad, du er kåt, du er absolutt ikke kåt, du er kvalm, du er sulten, du har lyst på noe godt, du har lyst på noe sunt, du har ikke lyst på noen ting, du vil krangle, du vil kose, du er sykt ubesluttsom og irrasjonell (og du vet det). Jeg kjenner så godt at jeg er høyt og lavt på følelsesregisteret, men jeg klarer ikke å gjøre noe med det. Det kjennes ut som om det er utenfor min kontroll, som en tiger i et bur som plutselig har kommet seg fri. Jeg kjenner jeg har lyst til å kaste en tallerken i bakken, for så å begynne å gråte fordi tallerknen ble ødelagt. Samboeren min klager på oppførselen min og jeg reagerer med å rekke tunge og vise finger. Mannfolk forstår ikke hvordan dette er og hvor grusomt det kjennes både psykisk og fysisk. Nå skal jeg legge meg, kanskje jeg er i bedre humør i morgen. Hahahaha, ha en fin kveld :-)

  sånn er livet

 • — 27.01.2015 — 20:32 —


 • okei, jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne skru av og på dagslyset, sånn at jeg også kunne tatt fine, inspirerende bilder av for eksempel maten min eller et magasin som jeg har brukt nesten 100 kroner på for det har jeg jo penger til. Men så vet jeg ikke hvor inspirerende det er at jeg lagde wienderpølser til samboeren til middag, og middagsrester fra søndag til meg selv. Det er hverken inspirerende eller fristende med en halvsvett enchiladaslefse med litt holidaydip til, eller sprukne wienerpølser med potetmos til 6 kr på rema 1000. Rett og slett fordi poteter er for dyrt og for tidkrevende til å lage egen potetmos. Jeg skulle gjerne ha vært gledelig oppe før solen sto opp, reist på trening og hadde energi og livslyst hele dagen, men jeg brukte halve natten på å overtale meg selv om at "jo, jeg må faktisk på jobb selv om jeg har syke menssmerter". Så da sitter jeg her, i mørket, med telys og fyr i ovnen, og føler meg som en struts med hodet under bakken. Ute av syne, ute av sinn. Ha en videre fin dag! :-)

  the days go by

 • — 19.01.2015 — 12:14 —


 • Dette er sånn ca hva jeg har gjort siden sist, bortsett fra jobb. Det er en del ting på privatliv-fronten som har gjort noe med motivasjonen for alt annet, men nå er jeg forhåpentligvis back on track. Har sittet i hele dag med det nye bloggdesignet, og jeg får virkelig ikke til å fjerne linkrammene rundt widgetsene i sidemenyen, uten å fjerne selve linken. Åååh, #bloggersproblems. Akkurat nå er jeg på jobb, men jeg har en hel haug innlegg og en video (!) planlagt, så det blir nok ikke stille her på en stund fremover :-) 

  freedom of the mind

 • — 13.01.2015 — 21:11 —
 • koffeinsjokk

 • — 12.01.2015 — 18:20 —
 • Hei! Jeg sov nok ca 3 timer i natt, og da jeg våknet til alarmen i dag tidlig var det bare å lage seg en kaffekopp med en eneste gang, før turen gikk på jobb i barnehagen. Da jeg kom til barnehagen halv åtte, laget jeg meg like så godt en kopp kaffe til. Og jeg som overhodet ikke tåler kaffe, gikk da i noen timer med en ukontrollert, energiløs skjelving som gjorde finmotorikk ganske vanskelig å utføre. Det var ikke så heldig da jeg måtte fylle luft i dekkene mine helt selv i dag. 

  Jeg har ikke peiling på hvorfor jeg ikke sovnet før sent, sent i natt, men jeg vet at jeg er veldig gira på å bli ferdig med det nye designet mitt! Gleder meg til å vise dere :-) har dere hatt en fin mandag?

  eyelash extensions

 • — 11.01.2015 — 15:07 —


 • Som jeg sa tidligere hadde jeg vippetime her om dagen, og som vanlig er jeg storfornøyd! Jeg er en person som ALLTID har mascaradryss under øynene, og det kom til punkt hvor jeg var så lei av det at jeg bestilte en vippetime litt før jul. Snakk om å føle seg som en million kroner! Woke up like this - flawless. Hahaha. Det er virkelig så deilig å slippe alt styret med mascara, og det gjør det så lettere å bare slenge på litt dagkrem og gå ut døren. Ååh, vippe-extensions in my heart. Hva syntes du?

  bare lørdag

 • — 10.01.2015 — 18:53 —
 • I dag tidlig våknet jeg og jamret meg over at jeg måtte på jobb, på det jeg trodde var i morgen. Av en eller annen merkelig grunn våknet i troen om at det var søndag! Men takk og lov, det er bare lørdag. Dette gir meg enda minst 24 timer til å bare ligge på sofaen uten å gjøre noe som helst. Bilen min er snødd ned, vedposen blir sakte, men sikkert tom, og viljen til å reise meg fra den godt oppvarmede kroken i sofaen, synker i takt med solnedgangen. Samboeren min har brøytevakt, da snøen bare laver ned. Nesten litt koselig - hvis vi hadde vært i desember! Nå som julen er ferdig, syntes jeg snøen bare kan smelte. Hva gjør du i kveld?

  brekkie time

 • — 10.01.2015 — 11:48 —
 • God morgen! Det er så deilig med helg og å kunne sove lenge med god samvittighet. Nå sover jo jeg lenge relativt ofte i løpet av uken, men det er irrelevant for hvor godt det er å sove ut. Regner med at det er mange av dere som syntes det er ekstra deilig å sove ut i dag, siden dere sikkert går på skole. Flinke skolemennesker!

  Ha en fin dag videre :-)

  den beste fredagskosen

 • — 09.01.2015 — 21:35 —


 • I dag boikottet vi kjøkkenet og bestemte oss for å kose oss med litt take out i form av peppes pizza. Hvis man bestiller kinobiletter på nett og skriver de ut, så kommer det med en liten kupong på "stor pizza, liten pris" hos peppes som trekker ifra 20% av totalsummen fra en stor pizza. Selv om peppes har vært min favoritt-pizzarestaurant i alle år, så har de nå rykket lang ned på listen da de har sluttet med mais OG fetaost på pizzaene? Hallo, de to beste tingene har de bare bestemt seg for å kutte ut??? Not cool, peppes, not cool.  

  Nå har jeg sett 2 episoder av the 100, noe som ser ut til å bli en kul serie, og har sett mitt dansecrew på opptakk. Må jo selvfølgelig få med meg Sophie Elise! Flere som ser på Mitt Dansecrew eller the 100? 

  working 9 to 5

 • — 08.01.2015 — 13:08 —


 • eller altså, 8:30 til 16:00. Skulle ønske jeg var like busy som jeg høres ut som, men sannheten er jo at jeg jobber to dager denne uken, haha. Og per dags dato har jeg 1500kr på kortet som skal vare en goood stund fremover. Heldigvis har jeg litt cash som jeg fikk til jul, og ikke så mye på "nødvendig å ha"-listen, så det går egentlig helt fint. Hvis du ser nøye på bildet kan du jo se et hint det nyeste, dyreste innkjøpet mitt på lenge, så det blir nok en gooood stund før jeg investerer så mye penger i meg selv igjen. 

  Annet enn det så vil jeg gi meg selv en klapp på skulderen for at jeg har blogget hver dag sammenhengende i over en uke nå. Hurra! Kanskje jeg skal feire med å lage noe godt til middag... Kødda, jeg lager bare gode ting til middag, haha. Perks of living alene (les: med samboer som spiser det han får). Ha en fin dag videre! Nå er det bare én dag igjen til helg!

  jeg hater nettshopping & snø

 • — 07.01.2015 — 15:10 —


 • I dag våknet jeg 100 prosent uthvilt klokken 11:30, etter en sen middag 12 timer tidligere. Det er så deilig å ikke ha noe annet enn en vippetime på planen i dag. Jeg går allikevel og tripper utålmodig rundt da jeg har ventet på en pakke fra coverbrands i 10 dager nå. Trodde de hadde rask levering, jeg? Tydeligvis ikke. Jeg kan ikke fordra å handle på nett, når jeg bruker penger på noe vil jeg gjerne ha det med en eneste gang, ikke flere dager senere. Er det bare jeg som er sånn? 

  Her i Lillehammer har det snødd i hele går og i hele natt, og jeg som har elendige vinterdekk gruer meg så enormt til å kjøre etterpå. Jeg bor litt oppe på fjellet, så selv om det er snø og greit føre her, er jeg stygt redd for at snøfallet har blitt erstattet med regnbyger i sentrum, noe som passer dårlige med mine piggfrie vinterdekk og fatale kjøreegenskaper på vinterføre. En dag skal jeg flytte et sted hvor tilbudet for kollektivtrafikk er stort nok til å slippe å kjøre bil - eller til et sted uten vinter. 

  back to reality

 • — 06.01.2015 — 11:42 —
 • l  Endelig er jeg tilbake på jobb! Jeg er så innmari priviligert som har en jobb jeg kan glede meg til å reise på. Eller... jobb og jobb, jeg er vikar i barnehage, men jeg stortrives fordet. Det er så ufattelig givende å jobbe med barn, som er så ærlige og ukritiske. Relativt uten filter, akkurat som meg selv. Jeg vurderer faktisk å bli barnehagelærer, men jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Det er jo uansett det nærmeste jeg har kommet et yrke som faktisk frister, men jeg vet ikke hvor fristende det er å jobbe med småbarn resten av livet? Jeg har ikke peiling. Hva skal du utdanne deg som?

  lat mandag

 • — 05.01.2015 — 16:37 —
 • Hei alle fine! I dag ble jeg ufrivillig vekket 06:30, og sovnet ikke igjen før 4 timer senere. Jeg nekter å stå opp så tidlig hvis jeg ikke har noe på agendaen for dagen. Etter en liten ufortjent blund, sto jeg opp og lagde frokost rundt 14, like før samboeren kom inn døren etter jobb. I mine 4 timer mellom søvn fikk jeg med meg en fantastisk soloppgang som farget hele rommet mitt i fine rødtoner, noe jeg har vært så heldig å fått med meg de siste dagene. I morgen er det endelig tilbake til hverdagen og jeg skal på jobb i barnehagen. I motsetning til alle dere på skolebenker, gleder jeg meg faktisk til hverdagen er i full sving igjen.

  Har dere hatt en fin dag?

  i går

 • — 04.01.2015 — 13:24 —
 • Som sagt var jeg hos venninnen min, Thea, i går og spiste taco, sammen med Mari. Det ble en sen kveld før jeg kom hjem, og vi rakk å se hele første sesongen av Linni, på tv2 sumo. Det var så deilig å våkne i dag uten en fyllesyke hengende over meg. Jeg har relativt få planer i dag, mens jeg sitter og ser på solen som skinner ute og føler jeg burde utnytte til det fulle. Gått en tur for eksempel. Men jeg vet jo at det ikke kommer til å skje, for da må jeg faktisk gå ut. Hehe.

  Hva slags planer har dere i dag?

  rolig lørdag

 • — 03.01.2015 — 17:22 —
 • Herlighet så heldige vi er med været de siste dagene. I går kveld så jeg til og med nordlys i første gang i mitt liv, her i Lillehammer. Det har gått helt i surr i ukedagene i det siste - sånn som det alltid gjør i ferien for min del - så når venninnen min sa at det var lørdag skvatt jeg nesten. I dag har jeg vært på kjøpesenteret (igjen) og egentlig bare sullet rundt. Nå etterpå skal jeg til en annen venninne og lage taco som en liten, hyggelig samling istedenfor å løpe rundt på byen. Føler ikke vi har gjort annet den siste uken, så det blir så godt å bare ta det med ro :-) vi snakkes senere!

  julen varer ikke helt til påske

 • — 02.01.2015 — 12:38 —


 • Nei, nå er det vel desverre på tide å pakke vekk julen for denne gang. Jeg som elsker enhver grunn til å pynte litt ekstra, får heller pynte for min egen del. Nå skal det vel også sies at eneste julerelaterte pyntegjenstanden jeg har er da dette juletreet. Og selv om jeg gjerne skulle latt treet stå en god stund til, så er det ikke helt innafor med samboeren. Nå skal vi ta oss en tur på kjøpesenteret for å bytte litt diverse småtteri og kanskje finne noe som kan stå der juletreet står nå. Julesangene i bilen skal nå byttes ut med listepop og pepperkakene skal hives. Ha en fin dag! :-)

  godt nytt år!

 • — 01.01.2015 — 17:58 —
 • Det er så deilig å vite at det ligger et helt år i vente, som skal bringe gleder og litt sorger. Tid til å utforske, bli inspirert og inspirere. Jeg håper året blir en positiv overraskelse i form av opplevelser, reise og egenlæring.

  Jeg bestemte meg for å på mange måter boikotte nyttårsaften i går, i form av å ikke drikke meg bedøvet inn i det nye året. Jeg kjørte litt hit og dit, fra vors til vors, og endte edru på byen som var stapp full av mennesker i godt humør (og selvfølgelig noen i ikke så godt humør). Møtte uansett mange som var hjemme på juleferie, og det er jo alltid hyggelig å møte mennesker man ikke har truffet på lenge. Hadde dere en fin kveld i går? GODT NYTT ÅR!

  mitt beste minne fra 2014

 • — 31.12.2014 — 20:14 —
 • For de som titter innom fra tid til annen, og de som kjenner meg, husker gjerne at i juni bestilte jeg relativt spontant en tur tilbake til Ellwood City, PA. At dette skulle være den beste avgjørelsen jeg tok i løpet av 2014, hadde jeg ingen anelse om før akkurat nå, når jeg ser tilbake på det. Turen til USA gjorde meg på veldig mange vis, rett og slett, lykkelig. Jeg hadde ikke noe press, jeg hadde ingen regler, jeg hadde bare meg selv og det fåtallet amerikanere jeg faktisk likte. Ingen falske fasader, ingen hvisking bak ryggen - bare fred og ro og lykke. 


  1. Jeg nevnte ingenting om at jeg skulle komme til min vertssøster (og bestevenninne) Alexis. Å overraske henne var så morsomt, samtidig som at vi ikke rakk å planlegge noe særlig, så forhåpningene til besøket var så lave, at alt bare var fantastisk å oppleve igjen. Fra turer til butikken, rengjøring i huset og spørsmålet om hvorfor de putter skittene tallerkner i vasken, istedet for oppvaskmaskinen, med en gang. 2. Vi dro på kino og var ute å spise med vennene til Alexis. Anbefaler 22 jump street på det sterkeste! 3. Siden jeg ikke har egen bil i statene, hadde jeg flotte venninner som kjørte meg til Wallmart, slik at jeg kunne vandre fascinert gjennom hele butikken uten noe som helst mål og mening. 4. Jeg satt litt på taket til skuret og så på ildfluene når det var mørkt. Dette skjedde bare en gang for jeg var livredd for jeg kom meg såvidt opp, og jeg var livredd når jeg skulle ned igjen. 5. Jeg ble introdusert for Chipotle. 6. Jeg var rett og slett lykkelig. 

  1.Jeg fant ut at de tok gratis hull i ørene på kjøpesenteret, og endte opp med fire hull i det ene øret, og tre i det andre øret før jeg reiste hjem til Norge. 2. Jeg fikk drikke så mange deilige rusbrus jeg ville, fordi YFU ikke kunne sende meg hjem for det. 3. Alexis fikk gnåla til seg to ender, som hun senere har gitt bort - fordi hva skal man egentlig med ender? 4. Jeg fikk være med å feire 4th of July, hurra! 5. 4th of July-raketter fra fotballbanen i Ellwood. 6. Jeg var fortsatt så ufattelig glad og lykkelig.   1. Vertsmor, Alexis og jeg tok en dagstur til Niagara Falls og koste oss med hverandre og en haug turister (flest asiatere) og jeg fikk tidenes gnagsår av 1 dollar flipflops. 2. Vi kjørte fra Niagara Falls rett over grensen til Canada for å spise på en... italiensk restaurant. Første butikken jeg så i Canada var en marijuana-sjappe. 3. Vel hjemme i Ellwood hadde jeg handlet inn joggesko og planla å løpe en tur hver morgen. Dette skjedde én gang - i 30 varmegrader og intens høy luftfuktighet. Jeg tror selv at jeg sprutet svette. 4. Alexis og jeg besøkte Cedar Point, Amerikas beste berg-og-dalbane-park. TAKE ME BACK. 5. Lisa, Tamra og jeg dro inn til Pittsburgh og leide kayakker. Overraskende enkelt og morsomt! 6. Mer Chipotle <3

  1. Som en avslutningstur (og ferie for familien min) reiste vi til Ocean City og solte oss og badet og chillet max. Nevnte jeg at jeg var skikkelig fullstendig lykkelig? 2. Koset meg masse på stranden med ekkel four loco alkohol og deilig, solbrent hud... 3. Alexis og jeg så begge sesongene med orange is the new black på sånn... veldig kort tid. Jeg var forelsket i han vakten på bildet, som jeg ikke husker hva heter lenger. 4. Jeg var skikkelig solbrent (sjokk) 5. Tilbake i Ellwood og jeg unnagjorde min siste shopping. 6. Avreise, etter en fantastisk flott måned i Amerika. Gleder meg så enormt til å reise tilbake (selv om dollarkursen stiger til himmels om dagen...)

   All ære til deg hvis du har lest alt dette! Da jeg samlet inn bildene til dette innlegget var det nesten så jeg gråt en skvett, men så heldig jeg er som har noen så fantastiske mennesker å savne over dammen. Hva er ditt beste minne fra 2014? 

  kvelden før kvelden, i kveld

 • — 30.12.2014 — 23:05 —
 • Nå er det kvelden før kvelden før et nytt år (og en ny start). Hahahahaha, lurer på hvor mange ganger jeg kommer til å lese det sitatet de neste 72 timene. Jeg vet jo at man kan starte på nytt hvert eneste sekund, men jeg liker som sagt å utsette alt som krever innsats, og velger da å utsette pangstarten en 25 timers tid. Dette gir meg tid til å fortsette å gomle sjokolade og potetgull, mens jeg scroller gjennom fitnessprofiler på instagram og ønsker at jeg var slankere og fastere i formen. Men etter nyttår skal jo dette selvfølgelig gjøres noe med (hehe) og denne gangen mener jeg det (hehe x2). Kjenner jeg meg selv rett så sitter jeg nok i sofaen om ett års tid og gomler sjokolade, mens jeg lover meg selv at i 2016, DA skal det skje.   here we go again

 • — 30.12.2014 — 00:15 —
 • Det jeg beundrer mest i andre mennesker, er uten tvil deres evne til å alltid fullføre. Det er sjeldent jeg nøler med å gi opp, og hvis det krever mer enn medium innsats er det som regel uaktuelt. Er dette medfødt eller noe jeg enkelt kan gjøre noe med? Kommer jeg hele livet til å være en som bare... gir opp? Jeg kan ikke noen gang huske at jeg har hatt noe enormt pågangsmot, og jeg husker bare alle mine utspekulerte planer for å få slippe unna alt jeg ikke ønsket å gjøre. Tenk om jeg hadde brukt den energien på å bare gjøre noe med det? AI AI AI, gi meg styrke! Nå er vi i allefall i gang igjen. Jeg savner blogging. Jeg bruker tid på å stalke meg selv, og tenker: herregud hvorfor blogget jeg ikke mer? Svaret er enkelt: det var ikke lett nok. Så - nok en gang - prøver vi igjen, bare med a little less saying, and a lot more doing.


   
   

  trøtte-tirsdag

 • — 14.10.2014 — 19:45 —
 • God kveld! Klokken har allerede passert syv og jeg kan helt ærlig ikke huske hva jeg har brukt de siste 12 timene på. Ikke noe fornuftig, i allefall... Dagen i morgen derimot skal jeg prøve å få vært litt mer effektiv. Skal skrive en liten liste over hva jeg skulle ha gjort, så går det mye lettere. Jeg er et listemenneske uten like! Nå skal jeg spise en sjokoladecroissant jeg fant i fryseren, strikke litt og kanskje se nyeste episode av vampire diaries :-)  Ha en fin kveld! 

  ~ s ø n d a g ~

 • — 12.10.2014 — 22:05 —
 • Ååh for en fin søndag! Jeg har ligget på latsiden i hele dag - med god samvittighet. Ikke fordi jeg var ute i går, men fordi det har gått i ett kjør hele uken og endelig hadde jeg en hel dag uten planer. Jeg valgte derfor å starte på et ett år gammelt strikkeprosjekt med nytt mot, og å bake boller! Jeg har aldri fått til boller før, så jeg er innmari stolt av meg selv.

  Nå ligger jeg fortsatt på sofaen med to pusekatter og nystekte boller, mens farmen ruller over skjermen. Det er mitt absolutte favorittprogram, hvertfall nå på høsten. Fyr i peisen, regn mot ruten og farmen på tv. Blir ikke koseligere :-)

  et lite flashback

 • — 06.08.2014 — 12:21 —
 • Tenkte å slenge inn et lite flashback fra en innholdsrik dag i juli. Syklet til en hemmelig innsjø, grillet, badet, fisket, solte oss og plupp, der mistet kjæresten den under 6 måneder gamle iPhone 5s'en min i vannet. 

  Heldigvis ble den funnet etter en fem minutters dykkertur, og fungerer fortsatt *bank i bordet*

  Kayaking

 • — 08.07.2014 — 21:31 —
 • Tirsdag 8. juli, 1531

  I går dro Lisa, Tamra og jeg til Pittsburgh. Mannen jeg satt ved siden av meg på flyet til da jeg kom hit, anbefalte meg å leie en kayak og padle i elva som går gjennom Pittsburgh by. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Det var helt sykt morsomt, overraskende enkelt og samtidig innmari tungt. Noen som vet om dette er noe som er dyrt å drive med i Norge? Nå begynner jeg å kjenne på det faktum at det ikke er lenge til jeg skal hjem. Det at jeg allerede har vært her i 21 dager er helt sykt! Føler jeg virkelig må få de neste dagene til å telle. På fredag reiser vi til Ocean City, noe som betyr STRAND. Får bare krysse fingrene for at det blir sol, så denne kroppen kanskje får seg noe brunfarge.   the other day

 • — 07.07.2014 — 02:49 —
 • Søndag 6. Juli, 2032

   

  Tiden flyr liksom fra meg om dagen. Dette var på torsdag, men jeg rekker ikke helt å blogge om ting i riktig rekkefølge, så da får jeg heller prioritere. Dette er min fine venn Lisa. På torsdag bestilte vi pizza som vi spiste på tilskuerarenaen til fotballbanen. Det var rart å plutselig sitte på blå metallbenker igjen, men denne gangen var de tomme. Ingen fotballspillere å heie på, ingen spenning eller roping. Bare Lisa, meg og pizza. I dag, om halvannen time, skal det settes av fyrverkeri på denne fotballbanen. Som sagt feirer de 4th of July hele helgen, og i kveld er siste kvelden. Hva som skjer til uken vet jeg ikke, annet enn at på fredag reiser vi til Ocean City og torsdagen etter det reiser jeg hjem. Vil jeg hjem? I utgangspunktet ikke. Gleder jeg meg til kapittelet som kommer til høsten? Definitivt.   Vurderer også å ha en linkerunde. Noen som er interessert? :) Klikk HER for å like facebooksiden min, hvis du er interessert :)

  4th of July

 • — 05.07.2014 — 21:55 —
 • KLIKK HER for å like facebooksiden min :)

  Lørdag 5. Juli, 1548 

  I går feiret jeg min første 4th of July! Vi startet dagen med noe markedslignende greier i parken, før vi dro og spiste hos en venn av moren min, Amy. Der var det pølser, hamburgere, kylling, mais og pasta. I tillegg til kaker som var pyntet som hamburger og pizza. Når det nærmet seg kvelden dro vi inn til Pittsburgh for å se på fyrverkeriet som settes av for å feire Amerika. Sykt mye fyrverkeri som varer i en halvtime! Hele byen var stappfull av forskjellige artister, mennesker, selgere og fulle mennesker. Hele dagen har jeg blitt fortalt at amerikanere feirer 4th of July med å bli fulle, bli høye og å sprenge ting i luften. Og jeg tuller ikke når jeg sier jeg har hørt mange forskjellige "BOOM" i løpet av dagen. Alt i alt var det en kjempefin dag, men her feirer de ikke bare på dagen, men hele helgen. Så nå skal vi snart videre til en "Pig roast", noe jeg syntes høres dritnæsty ut. Håper de har noe annet enn bare gris :)
  Pretty Pittsburgh  Snakkes!

  Cedar Point

 • — 03.07.2014 — 01:40 —
 • Onsdag 2. Juli, 1925

  Dagen i går i ett ord: WÆ-OW. 
   En av Amerikas beste fornøyelsesparker, plassert et steinkast unna sandstrender? 30 varmegrader og lite kø? Gratis drikke og godt humør? Blir det bedre? Jeg tror ikke det. Etter ti timer med adrenalin og vandring fra den ene berg og dalbanen til den andre, var jeg mildt sagt sliten. Vi var ikke hjemme før 2 på natten, men for en dag. For en fantastisk dag! Nå kan jeg hvertfall krysse alle berg og dalbanene de har av bucketlisten min. Laget en film fra dagen som kommer senere :)

  Niagara Falls & Canada

 • — 01.07.2014 — 01:12 —
 • Mandag 30. juni, 1900

  Woo, tiden flyr når man koser seg! Jeg har allerede vært her i 13 dager og i utgangspunktet har jeg ikke kjedet meg et sekund. Jeg gjorde helt riktig i å reise bort en hel måned, for da får jeg slappet av, tatt meg god tid og ikke følt at jeg må gjøre noe hver dag for at hver dag skal telle. Jeg koser meg uansett om jeg sitter i stuen eller om jeg er ute på noe. Sistnevnte er som regel en tur til kjøpesenteret eller en tur på butikken. Men i går gikk turen til Niagara Falls og en svipptur innom Canada.  

  Vi tok båt ut til fossene og fikk både se og kjenne dem på kloss hold. På den ene siden er Amerika og på den andre siden er Canada. Mens den amerikanske siden hadde lærerrik underholdning som akvarium, en dokumentarfilm om fossene osv, hadde Canada casino, karuseller, masse blinkende lys og en hasj-sjappe. Jeg hadde egentlig trodd det skulle vært omvendt, ups.   Sjekk disse dritkule skoene vi fikk gratis! Er det mulig, har du sett noe så grusomt? Disse ble gitt ut før man gikk til "The Cave of Winds" hvor man bokstavelig talt kunne bli dusjet av den ene fossen. Alexis og jeg tok på oss to ponsjoer for å ikke bli våte, siden alle vi så var rett og slett gjennomvåte. Selvom det var utrolig varmt i luften, er det ikke så kult å vandre rundt med rennende sminke og tvers igjennom klissvåt. Det var en del som lo av oss, og herregud, som vi lo selv. 
  Her er vi da i Canada, wuhu! Gatene var fulle av lys, nesten som det jeg kan tenke meg at Las Vegas ser ut som. Vi var bare i Canada i sånn ca to timer for å spise, før vi dro hjem igjen. Det tok 3 og en halv time å kjøre, men jeg sov nesten hele turen så det gikk helt fint. Visste dere forresten av en del bensinstasjoner i statene stenger etter midnatt? At de altså stenger av pumpene så man ikke får fylt drivstoff? Sykt merkelig.
  Uansett så hadde jeg det så fint i går, og så fint egentlig hver dag og jeg bare koser meg. Det er så fint å endelig være tilbake! Nå skal jeg ut og gå meg en tur, sånn at jeg kan spise popcorn i kveld med god samvittighet :) snakkes! 

  we got a duck at the flea market

 • — 21.06.2014 — 02:42 —
 • I dag har vi vært i Ohio, på et loppemarked, langt fra tradisjonelle loppemarked. Mer som et bondens marked med innslag av gateselgere, som solgte samme type produkter som sigøynere. Det var gedigent, og selvfølgelig billig. Selv fant jeg ingenting jeg virkelig ville ha, men det gjorde søsteren min. Og etter mye om og men fikk hun det: to bittesmå ender. Noe så søtt! De heter John Doe og Sir Quacks-a-lot og de er supersøte. Jeg håper de blir tamme og kosete, men hva vet vel jeg? De som solgte frukt og grønnsaker var enten mexikanere, amerikanere eller amish. Det var flest amish, noe som på en måte gjør meg litt trist. Tenk å leve et slik liv, mens du ser en verden rundt deg som har det så mye enklere på mange måter. Jeg vant virkelig vunnet lotto da jeg ble født et fritt menneske med muligheten til å ta egne, selvstendige valg. Så resten av dagen har vi brukt på å rydde litt og å ordne med ender. Jeg er fortsatt litt i sjokk over at vi nå har to hunder, to katter og to ender. Kvakk-kvakk.  I morgen skal vi forhåpentligvis endelig til et kjøpesenter. Jeg som bare tok med meg to antrekk. Smarty-pants...

  tilbake til amerika

 • — 20.06.2014 — 03:26 —
 • Etter nesten to år er jeg endelig tilbake på amerikansk jord. Det var en veldig spontan avgjørelse når jeg bestilte billetter for ti dager siden, og jeg rakk ikke helt å hverken grue eller glede meg før jeg plutselig satt på flyet over dammen. Det var noen lange 24 timer, men ingen tårer sånn som sist. Ingen usikkerhet eller hjemlengsel, ingen anger eller tvil. Bare glede! Jeg husker at jeg syntes det var så kjipt å havne et sted i midten av ingenmannsland hvor det ikke skjedde noenting, men en konsekvens av det er jo at jeg fikk et ordentlig forhold til familien som jeg nå kan kalle min. Og å se familien min etter 2 år, det er ubeskrivelig og veldig spennende.

  Dagen startet klokken 6 og etter ferske vafler til frokost begynte turen til Gardermoen. Flyet mitt var jo selvfølgelig 1,5 time forsinket og jeg måtte rebooke flyet til Pittsburgh. Det tok meg derfor 3 timer ekstra å komme frem, så jeg var ikke fremme før 3 på natten, norsk tid. På flyet satt jeg ved siden av en dame som klarte å søle rødvin på både henne selv og meg, og akkurat når det hadde tørket, sølte hun cola på bare meg. Flymaten var sykt ekkel, men det var jo ingen overraskelse. Kristoffer (♥) hadde uansett spandert pizza på meg på Gardermoen, så det gikk helt fint. Og siden jeg er en Aasen fikk jeg selvfølgelig migrene. Det verste som finnes er migrene når man ikke har smertestillende, ikke har ro, ikke har et kjølig rom og alt rundt deg er lyst. Jeg holdt på å kaste opp. Heldigvis fikk jeg typ 4 ibux av en flyvertinne. 
  Mens jeg satt og ventet på bagasjen min i Newark kom det en narko/mathund og luktet seg frem til eplet jeg hadde i vesken min. Noe som selvfølgelig gikk helt fint at jeg hadde, men jeg bestemte meg for å spise det mens jeg ventet. Heldigvis for meg orket jeg ikke hele eplet og endte med å de siste restene i søpla. Jeg sier heldigvis for meg, fordi på amerikanske flyplasser er du visst terrorist til det motsatte er bevist. Damen som hadde funnet eplet mitt hadde skrevet det på toll-skjemaet mitt og når jeg ble kalt til siden for å sjekke hva jeg hadde med meg av mat osv, lurte de jo på hvor eplet mitt var. Jeg fortalte at jeg hadde spist det, og kastet resten. Takk Gud for at jeg kastet resten! Jeg ble nemlig tvunget til å gå og plukke det opp igjen fra søpla... hahaha, er det mulig. 

  Etter dette sto jeg en evighet for å nok en gang gå igjennom sikkerhetskontrollen og etter det ventet jeg en hel evighet på at flyet mitt skulle bli klart og etter det gikk det "straka vegen" til Pittsburgh. Å se moren min, faren min og ene broren min stå der var så surrealistisk som det kan bli. Klokken var 2 på natten og jeg hadde vært våken siden 6, så jeg var mildt sagt sliten og alt virket som en drøm. Det virker fortsatt som en drøm. Dere skulle forresten ha sett ansiktet til søsteren min når hun åpnet døren og så meg stå der. Åh, for en glede ♥

  taco-lørdag

 • — 18.01.2014 — 21:58 —
 • Hei! Uken min som husmor nærmer seg sakte, men sikkert slutten. Dere aner ikke hvor mye snø jeg har måkt de siste dagene... Åh herregud, det kan slutte å snø nå. Det er sjelden noe spørsmål om hva vi skal ha til middag her i huset på lørdager, og det var ikke noe spørsmål i dag heller. TACO. Det er så digg. Så etter å ha vasket hele huset til mammas hjemkomst, var det bare å kaste seg over matlagingen. Det er så deilig å være hjemme alene! (med lillesøster da, but I'm still the boss)


  Nå sitter vi her og ser på film med en hund i fotenden og katten min på fanget, mens vi nyter godteri. Akkurat nå ruller twilight over skjermen, så nå må jeg legge fra meg macen snart. Jeg er ikke superfan, men det er ikke det verste som kan gå på tv. Senere tenkte jeg å ha "Real housewives of Beverly Hills"-maraton. Jeg er helt hekta! *guilty pleasure*  Håper dere har en fin lørdag!

  det snør, det snør

 • — 16.01.2014 — 15:09 —
 • I dag (som alle andre dager denne uken) våknet jeg av en svær gravemaskin utenfor vinduet mitt. Men i dag var "spaden" byttet ut med en slags "hakke"/eller et bor som hørtes ut som et maskingevær x10. Det er ikke kult klokken 07.00 om morgenen og utover dagen. Det positive er jo at da må man stå opp, så da tente jeg noen lys og oppdaterte meg på bloggene jeg følger. Kom akkurat hjem fra tur med hunden (noe jeg forøvrig har utsatt siden jeg våknet) og nå skal jeg begynne på middag. Kyllingfilet med bretagnesaus og pasta. NAM. 

  Det har forresten snødd i snart tre dager i strekk og på det partiet hvor det er skog der jeg går tur, var det snø opp til knærne. Noe så deprimerende...

  black and white

 • — 15.01.2014 — 18:23 —


 • Det er absolutt ingenting man har lyst til å gjøre når man har en dundrende hodepine i fra en annen verden eller en mageknipe ibux ikke kan ta knekken på. Så i dag har jeg rett og slett ikke gjort stort. Vasket litt tøy, laget litt mat og gått en liten tur med bisken. Akkurat nå lider jeg bare av syke vingummi-cravings. Jeg har forresten nytt kamera (YEY), med muligheten til å filme i HD (dobbelYEY) og tenkte derfor å lage en videoblogg. Noen ønsker?

  Husmorprøve

 • — 14.01.2014 — 21:09 —
 • Hei! Denne uken har moren min reist til syden og jeg har offisielt husmoransvaret helt til hun kommer hjem. Dette innebærer å gå tur med hunden (er det bare her det er beinkaldt?), vaske klær, handle og lage middag til lillesøsteren min og alle andre plikter som hører husmorrollen til. LOL, det tar visst på å være mor i huset. Sitter for øyeblikket og ser på "the Real Housewives of Beverly Hills". Tenk å leve et sånt liv? Tjenere, svære rom til klærne sine, femtenhundre bad og et luksusliv uten like. Yes please.

  Unpublished

 • — 12.01.2014 — 15:34 —
 • I dag er en typisk lat søndag, selv om jeg ikke var ute i går. Våknet til -20 grader, men måtte selvfølgelig gå tur med hunden vår fordet. Det er en time siden K og jeg kom inn igjen og jeg er fortsatt helt rød i kinnene der jeg var kald. BRR. Jeg likte mye bedre å gå tur når det var varmegrader, som for noen dager siden. Slenger med noen bilder fra i høst, og når jeg ser på de skjønner jeg ikke hvorfor i all verden jeg har på meg vinterjakke. Senere i kveld kommer venninne mine og vi skal se på BLOGGERNE. SHIT, jeg gleder meg. Noen flere som skal se på? Jeg gleder meg aller mest til å se Sophie Elise, selvfølgelig.


  Åååh, sommer kom snart :)

  månedens utfordring

 • — 11.01.2014 — 13:37 —
 • Hei og god lørdag! Det er sikkert sykt deilig å sove lenge etter en uke med skole, jeg derimot har hatt fri hele uken og har vært oppe siden halv åtte i dag tidlig. Jippi for jobblørdag! Tenkte jeg skulle begynne å utfordre meg selv litt ekstra! Man får litt ekstra press på seg når flere vet om sine egne planer, og ved å poste det her er det jo bare flaut hvis jeg ikke gjør noe med det. Så månedens utfordring er å ta flere hull i ørene. Jeg syntes det er sååå fint med flere enn ett hull i øret, gjerne hvis det er asymmetrisk i tillegg. Jeg skal prøve å manne meg opp til å ta triple forward helix når jeg reiser til USA, det er sååå fint!   Hva skal du i dag?

  uhell i hell

 • — 10.01.2014 — 16:16 —
 • Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kikket ut vinduet i dag for å se om postmannen hadde kommet. Jeg vet heller ikke om dere forstår gleden jeg følte når jeg så den røde bilen parkert utenfor. Den gleden av å holde en splitter ny telefon i hånden for første gang på nesten fire år. Følelsen av å se en blank, ren, hvit og estetisk nydelig telefon som bare er min. Jeg har ventet på ny telefon i det som kjennes ut som en hel evighet. Jeg har ventet og spart, bestilt og så ventet enda mer. I dag kom den, endelig! Skjønner dere da skuffelsen når jeg innså at jeg ikke har et simkort som funker?

  Jaja. Jeg har hvertfall en ny telefon jeg kan se på og holde. Bare ikke bruke. Du vet, karma is a bitch and I probably pissed her off.
  Har du hatt en fin fredag?  

  Any way you want it

 • — 08.01.2014 — 15:19 —
 • God lillelørdag! I dag har jeg endelig fått krysset flere ting av ukens "to-do" list og våknet tidlig av en melding om at det er en pakke på vei til meg. Jippi! Senere skal jeg møte Hannah som er hjemme på perm og det blir mer enn garantert koselig. Har egentlig litt dårlig tid, så bare tenkte å slenge inn et lite "hallo". Hallo. Har også fått totalt dilla på sanger fra 80-tallet, herlighet, derav overskriften...

  Hatt en fin dag? Hva skal du nå?

  Vinnerne av linkerunden

 • — 05.01.2014 — 13:41 —
 • Endelig! Etter en stor dose proskratinering og haugevis av egne unnskyldninger har jeg endelig funnet frem til 4 vinnere av linkerunden jeg hadde for flere måneder siden. Ups. Uansett da. Alle disse bloggene er fylt med gode bilder, hyppige oppdateringer og et rent, fint og oversiktlig design. 


  ANDREA VICTORIA 


  HELENE SIMENSEN 


  LENE DALHEIM


  ELISABETH UKSNØY

  Det måtte bli fire nå, men neste gang blir det bare en! Trykk på bildene for å komme til bloggene.

  Mine nyttårsforsett 2014

 • — 02.01.2014 — 12:24 —
 • Jeg er fullt klar over at hvert øyeblikk er en ny sjanse, men det er noe ved et helt nytt år som gir følelsen av blanke ark og nye muligheter. Mine forsett handler stort sett om egen innstilling, men alle må jo starte med "the man in the mirror".

   ♥ hvis jeg tenker noe positivt - si det.
  Det skal så lite til å glede andre, alt du trenger å gjøre er å fortelle dem det positive du tenker om dem. En liten detalj som du tenkte over når du så det, bare. Jeg har gjort dette til i hele 2013 og jeg blir så glad av å se reaksjonene til folk. "Meg? Virkelig? Åh, takk!" Jeg tar hvertfall komplimenter fra fremmede mye mer til meg enn fra venner og bekjente. Hvis noen fremmede tar seg tid til å gi deg et kompliment, da mener de det virkelig, tenker jeg. 

  Make every moment count
  Jeg er virkelig dårlig til å leve i ukedager og føler jeg bare lever for fridager og helger, og dette året vil jeg prøve å leve litt mer - hele tiden. Jeg har bare fire måneder igjen av tenårene (shit, seriøst???) og jeg må virkelig innse at jeg bare lever en gang og gripe hver mulighet til det fulle. 2014 skal bli YOLO-året! Ingen unnskyldninger, ingen usikkerhet, ingen negativitet. Fra nå av er det "JA", "JEG KAN, "JEG VIL".   Sette mer pris på livet, de rundt meg og også meg selv
  Det er så mye jeg tar for gitt, alt fra middag på bordet til tak over hodet, til venner og familie eller et liv uten frykt hver dag. Jeg tror ikke noen av oss klarer å sette oss inn i hverdag hvor minst en av disse tingene ikke er en selvfølge, og dette året vil jeg prøve å vise min takknemlighet, og også bidra mer når det trengs.

  Bruke kroppen mer!
  Hehe, dette var vel en fin måte å si at dette året (som alle år før) skal jeg få det jeg selv definerer som fin kropp. Dette året skal jeg ikke skamme meg i bikini, eller hasteslanke meg to dager før bikinisesong. Kanskje jeg endelig får brukt klærne jeg har gjemt bak i klesskapet til "den dag jeg blir tynn". Jeg vil prøve å få inn noen gode rutiner som forhåpentligvis kan gi litt ekstra energi til hverdagen og bedre helse i det lange løp.
   


  "I'm working on a new me. Not because the old me is bad, but because the old me can improve"
   

  Det var det! Forhåpentligvis ser jeg tilbake på et fantastisk år om 365 dager. Hva er dine nyttårsforsett?

  Godt nyttår!

 • — 01.01.2014 — 20:32 —
 • Hei! Det har klødd lenge i fingrene etter å begynne med bloggingen igjen, og 2014 har jeg bestemt at skal bli mitt "yolo"-år - så da er jeg igang igjen.

  Gårsdagen ble feiret med godt selskap, god mat (les: taco) og en fantastisk utsikt over byen. Vi satt rundt et bål, høyt oppe i et skogholt og fikk se rakettene fra hele Lillehammer og Hafjell. Jeg er usikker på om det var synet av alle rakettene eller konsekvensene av utrent kropp og bratte oppoverbakker som tok pusten fra meg, men øyeblikket var allikevel magisk.    Herlighet, det er jo bare useriøse bilder, nesten! Det er bloggeren sin det. Håper alle andre også hadde en fantastisk kveld og gleder seg til det nye året. Godt nyttår!

  Første dag i ny jobb!

 • — 11.09.2013 — 21:59 —

 • Hei! I dag har jeg hatt min første dag i min nye jobb. Jeg er nemlig så heldig å få jobbe på en hobbybutikk, hvor jeg virkelig skal få utløp for mine kreative idéer etter hvert. Jeg visste ikke helt hvor lenge jeg skulle være der, så jeg pakket med meg en liten matpakke, og når jeg kom hjem etter full dag meldte selvfølgelig migrenen min sin ankomst. Så de siste timene har jeg ligget i en blanding av halvsøvne og jamrende i fosterstilling, og vekslet mellom kulde og varme. Det er ikke annet enn heeelt sykt typisk at jeg blir halvsyk når jeg ikke trenger det. MEN i morgen skal jeg på jobb igjen, og jeg gleeeder meg :) Har dere hatt en fin dag?

  PS!!! Ikke glem linkerunden!!!
   

  I sminkemappen min

 • — 10.09.2013 — 17:37 —
 • Jeg ryddet gjennom sminkemappen min her om dagen, og tenkte å vise dere favorittproduktene mine som jeg bruker når jeg sminker meg. Selv elsker jeg å lese sånne innlegg på blogger, og jeg håper dere gjør det også. Produktene er kjøpt litt over alt, men hvis det er noe spesielt du lurer på, så er det bare å spørre. Mine absolutte favoritter er sminkemappen min og øyeskyggepaletten som jeg fikk av søsteren min til jul. Jeg er også veldig glad i foundationen min, men den er snart tom så vurderer å prøve en ny. Noen tips?   Hva syntes du? Noen av disse du bruker?

  Alle burde eie denne

 • — 09.09.2013 — 18:58 —
 • Åh, jeg elsker denne! Jeg var så heldig å få denne i bursdag for snart et halvt år siden, og jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart å leve uten den. Forresten: se så mye som er igjen etter jeg har brukt den etter hver dusj siden april! Et pump er mer enn nok, og selv om den ikke hjelper mot tupper som allerede er flisete, så hjelper den mot at flere blir det! Også lukter håret så godt og kjennes så myyykt ut etterpå. Har dere prøvd denne? 

  Sunny sunday

 • — 08.09.2013 — 20:20 —


 • Ååh, søndag, fint vær, 20 varmegrader og SEPTEMBER? Det er noe som ikke helt stemmer, men jeg klager ikke! For meg føles det mer ut som en lørdagskveld enn en søndagskveld, for i dag ble det servert taco. Eller, det skulle være taco, men jeg hadde plukket med meg burritokrydder istedet for tacokrydder. Hvordan er det mulig? Jaja. Nå skal jeg se på Alt for Norge (min all-time-favorite tv-serie) og kose meg med litt mørk sjokolade og pepsi max. Hva gjør du i kveld? PS: husk å melde deg på linkerunden under! :)

  Linkerunde

 • — 08.09.2013 — 12:57 —


 • Det er søndag, butikkene er stengt, det går ingenting på TV og jeg har en veldig liten liste over hva som skal gjøres i dag. Derfor tenkte jeg å ha en linkerunde, sånn at jeg får lest litt nye blogger! For å melde deg på må du bare trykke på de blå plussene for å følge meg på bloglovin, og kommentere under :) PS: hvis du ikke har bloglovin, kan du følge bloggen min på facebook istedet, HER

  Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin

  Fredagskos

 • — 06.09.2013 — 22:18 — • Åh, det gjør absolutt ingenting å være alene hjemme en fredag kveld! Min egen hjemmelagde pizza er slukt for lenge siden og nå sitter jeg og nyter et glass pepsi max. Det er så deilig å bare slappe heeelt av og lade batteriene mine. Forresten, er det bare meg eller går det INGENTING på TV en fredags kveld? Jeg skjønner at man burde være sosial med venner i helgene, men hva med oss som trives i vårt eget selskap? Skal ikke vi få lov til å se på bra TV? 

  Summer in September

 • — 06.09.2013 — 18:27 —
 • #instamonth #august

 • — 06.09.2013 — 11:11 —

 • God morgen og god fredag! Jeg tenkte jeg skulle begynne med instamonth igjen, noe jeg ikke har hatt siden... mars? Jeg syntes det er en fin måte å få vist frem instagram-bildene sine på, for det er kanskje ikke de som har best kvalitet og høyest oppløsning, men de er jo med på å fange hverdagen din allikevel. Dessuten så er det en fin måte å mimre litt på også. I august var spiste jeg vel havregrynspannekaker med banan omtrent annenhver dag og kan trygt si jeg er ganske lei av de nå, i tillegg til at jeg laget en egen oppskrift for sunne amerikanske pannekaker. Jeg gikk også mye turer og begynte endelig å blogge igjen etter en litt lang pause, hehe...

  PS: jeg heter svardal på instagram, hva heter du?

  veske-wants

 • — 05.09.2013 — 10:52 —

 • Celine Boston Bag // Mulberry Lily // Michael Kors Jet Set Tote

  God morgen! Regner med at det ikke bare er jeg som drømmer om å eie en av disse? Personlig elsker jeg Celine vesken, og sikler på bilder av den minst en gang om dagen. Lilyvesken er også kjempefin, mens jeg egentlig begynner å bli litt lei Michael Kors vesken. Alle har den jo! Men den er jo fortsatt kjempelekker da, så skjønnner jo at når den ikke er rådyr, så kjøper folk seg den. Heldige mennesker! 
  Hva slags veske drømmer du om?

  She's got a crooked smile

 • — 04.09.2013 — 18:42 —


 • Nytt design

 • — 04.09.2013 — 16:37 —
 • Ah, jeg er blitt enda dårligere enn jeg var og i natt hang jeg over toalettskålen. Jippi! I den anledning at jeg ikke orker annet enn å ligge i sengen, så tenkte jeg at jeg kunne ordne et nytt design. Jeg er ikke helt ferdig ennå da, tror jeg skal legge inn en lys og fin bakgrunnsfarge, har ikke helt bestemt meg. Nå venter jeg på at kvalmen skal gi seg litt før jeg spiser og ser på friends. Hva syntes du?

   

  hola septiembre

 • — 01.09.2013 — 11:19 —
 • Girls night in

 • — 31.08.2013 — 20:19 —
 • Deilig å vite at jeg våkner i morgen tidlig uten tidenes fyllesyke! I kveld er jeg hos Rebecca, og vi har spist taco og nå sitter vi her med hver vår mac og er asosiale i hverandres selskap. Det er alltid like hyggelig, det. I utgangspunktet skulle vi se alle Iron Man filmene på rad, men det tror jeg ikke vi får somlet oss til... Så mens alle våre venner er ute og fyller kroppen med alkohol og dummer seg ut, så koser vi oss med potetgull, pepsi max, blogger og hverandre.   Hva gjør du i kveld?

  Yesterday you said tomorrow

 • — 29.08.2013 — 13:58 —
 • Det er så deilig å starte dagen med en joggetur! Eller... nå lyver jeg. Det er deilig å være ferdig med treningen tidlig på dagen! Sånn er det. Jeg har hatt mareritt hele uken og i dag tidlig våknet jeg klokken fem av at hjertet mitt dunket så fort at jeg skvatt. Tenkte at jeg kanskje klarte å løpe fra tankene mine med en joggetur og nå sitter jeg nydusjet under teppet med en kopp detox-te. Jeg klager ikke!   I want to see you be brave

 • — 20.08.2013 — 13:38 —

 • back on track

 • — 10.08.2013 — 10:35 —
 • Endelig! Motivasjonen er på topp og snart er hverdagen tilbake med rutiner og målsetninger. Jeg klarer ikke å tro at jeg ikke skal tilbake til skolebenken i år, og jeg vil ikke tro at mennesker jeg er glad i skal flytte til andre steder enn lille Lillehammer. Det kommer til å etterlate et enormt tomrom i hjertet når kremen av gutter og jenter flytter fra meg. Heldigvis kom jeg nettopp hjem fra en fantastisk avslutningstur med verdens beste gutta og har herlige minner som jeg kan se tilbake på. 


  Hva skal du til høsten? 

  how 'bout them cowgirls

 • — 24.07.2013 — 13:57 —
 • Det er lenge siden sist, men det blir ikke lenge til neste gang. Har en del innlegg på lur, så det er bare å følge med. Håper dere har like fint vær som jeg har hatt den siste uken. Stor klem!


  Er det bare jeg som er halvredd store kuer? De er veldig harmløse, men det er bare noe som er litt truende med størrelsen på de. Her er det jo bare kalver nesten da, som er så søte at jeg vil ha med alle hjem!

  Sverige i dag

 • — 16.07.2013 — 09:13 —
 • Hei! Beklager fraværet, men det har vært en lang og hektisk helg etterfulgt av en fullstendig fraværende periode hvor jeg flyttet fra Lillehammer til Manhattan i Gossip Girl og så nesten halve sesong fem.
  Nå sitter jeg allerede i bilen på vei til Sverige og Ikea og Oslo, og på veien skal jeg finne frem min indre turist. Gleder meg!  


  Bilder fra Trondheim i begynnelsen av juli. 

  Hva skal du i dag?
   

  Årets første bad!!!!

 • — 11.07.2013 — 11:24 —
 • I går var jeg som sagt på byens strandpromenade med to venninner, og jeg var den eneste som turte å bade. Det var litt halvflaut å svømme en halvrunde i iskaldt vann helt alene, men nå kan jeg hvertfall skryte på meg at årets første bad er unnagjort. Møtte også Thea for første gang siden hun kom hjem fra ferie i USA og jeg er ikke annet en dødsmisunnelig. Jeg ble med til Rebecca etterpå for en sleepover med taco og the Carrie Diaries, og nå skal jeg reise hjem og male hus i finværet. Det er sommeren sin, det!


  Hva skal du i dag?

  Bare tirsdag?

 • — 09.07.2013 — 17:35 —
 • Nå som det er sommerferie går dagene bare i surr for meg, så nå gjør jeg oppgjør og later heller som om det er fredag. På planen for i kveld står vanlige fredagsaktiviterer som: hjemmespa, hårkur, ansiktsmaske, hjemmelaget pizza, nylakkerte negler og en god serie på skjermen. Gleder meg allerede! Familien min kommer hjem i morgen, så må nyte denne siste kvelden for meg selv. 

  Hva skal dere i kveld, da? :) klem

  Mandag = nye muligheter

 • — 08.07.2013 — 22:51 —
 • Mandager begynner virkelig å vokse på meg! Selv om den har rykte på seg til å være den verste dagen i uken, så er det starten på en ny uke, med nye muligheter. Jeg har brukt dagen på å rydde masse og jeg har lest ferdig min første Paulo Coelho bok: Veronika vil dø. Det blir nok ikke den siste boken jeg leser av ham, har allerede begynt på Alkymisten. Det finnes ikke noe bedre enn å ligge i solen og lese gode bøker om sommeren! 
  Noen som har noen bøker å anbefale? Hva bruker du mandager til?

  20:40

 • — 07.07.2013 — 20:40 —
 • Åååh, søndag ♥ Det kjennes ikke ut som en typisk søndag, nå som gradestokken viser over 25 varme og jeg mener søndager burde inneholde regn, slik at man kan ligge inne med god samvittighet og spise pizzarester mens man ser på chickflicks. Men den gang ei! Dagen har blitt brukt på å gå tur med hunden, hvor katten min bestemte seg for å bli med. Selvfølgelig har jeg også ligget i solen og prøvde å lokke litt på brunfargen, men jeg er og forblir blek.   Hva har du gjort i dag? 

  Kveldens outfit

 • — 06.07.2013 — 20:41 —
 • Hei! Ble litt sent i dag, men mobilblogging er bedre enn ingen blogging. I dag har jeg trent 7km intervaller og malt huset. Nå sitter jeg på vors hos venninnen min Heidi for i kveld tar vi turen ut i Lillehammer. Utelivet i Lillehammer blir nok litt kjedelig i forhold til Trondheim, men det får gå :) kos dere videre i kveld!

  blogg-brainstorming

 • — 03.07.2013 — 16:27 —
 • Jeg har en egen bloggbok som jeg skriver ned diverse bloggidéer i, og nå har jeg skrevet ned en hel side med idéer. Jippi! Jeg har også skrevet noen mål for juli-måned, både for bloggen og for meg selv. Det er ikke ofte, men av og til kan til og med jeg glimte til med litt god planlegging - eller i hvertfall gjøre et forsøk. Planen videre i dag er å rydde rommet ferdig før jeg lager meg en deilig middag. Hva det blir gjenstår å se...

  Noe dere vil lese om? 

  bildedryss fra Trondheim

 • — 02.07.2013 — 22:40 —
 • Hei! Lenge siden sist, men godt å være tilbake. Det har vært fire morsomme dager på eventyr, og nå har jeg endelig fått samlet sammen alle bilder og inntrykk. Jeg kom hjem i går, men har brukt dagen på å rydde rommet og klesskuffene. Tror jeg har kvittet meg med to-tre søppelsekker med klær, noe som kjennes godt. Nå trenger jeg bare jobb, så smiler livet mer enn noe annet!

  Her har jeg plukket ut noen bilder som beskriver trondheimsturen ganske godt! 


  Kjørte over dombås med kveldssol hengende over oss, og var fremme i trondheim rundt tolvtiden på fredag.


  Sliten og usminket lørdag morgen. Klar for å møte Trondheim for første gang!

  Etter en lang dag som turist i Trondheim var det tid for å oppleve hvordan utelivet var. Det var så mye bedre enn Lillehammer og vi møtte så mange hyggelige og imøtekommende jenter.

  Her er vi i full gang med å pakke ned leiligheten til broren til Agnete, og inni der, mellom alle tingene, skulle Agnete og jeg sove. hihi


  Jeg er flink og skrur fra hverandre bord. 

  Er turist på solsiden. Sjekk fyren bak med afro!

  Tar nok en gang turistbilder i Trondheim

  Vi parkerte på IKEA og sov der, inni bilen. Var faktisk ganske behagelig å ligge der, bortsett fra at jeg våknet av ekstrem varme tidlig på morgenen.

  Frokost i bilen

  Pusser tennene på IKEA. 
   
  Det var helt fantastisk morsomt, men det er det hver gang Agnete og jeg er sammen. Skal garantert tilbake til Trondheim en gang. Utrolig koselig by!
  Har du vært i Trondheim før? 

  My day through my iphone

 • — 27.06.2013 — 23:46 —

 • Jeg startet dagen med en 7 km lang tur i skogen. Tok med meg vannflaske og hettejakke, men skjønte fort at jeg burde droppet jakken og tatt med dobbelt så mye vann. Selv uten sol var det innmari varmt ute, men det var bare deilig. Skal garantert gå flere morgenturer i sommer!


  Et bilde av mitt favorittmotiv på turen. Så fantastisk fint med høye trær som en allé ved stien. Møtte også en del sauer som både er nysgjerrige og livredde på samme tid. Søte!


  Først frokosten jeg spiste. Selvlagde grove rundstykker og melk. Senere fant jeg REESE'S CUPS på kinoen! Endelig er de kommet til Norge, og Lillehammer. Litt kjedelig at de er så dyre, men nå kan jeg hvertfall få tak i de når jeg har syke cravings. Jippi!


  Ble invitert med ut på Peppes Pizza av kjekkasen til høyre i dag også. Ikke bare ble jeg spandert mat på, jeg fikk også en bukett med nydelige roser som var både hvite, rosa og røder. Jeg er så heldig!

  Hva har du gjort i dag?  

  Throwback thursday

 • — 27.06.2013 — 17:16 —
 • I dag er det ett år siden jeg kom hjem til Norge etter mitt utvekslingsår i USA. Jeg tenker på og savner vertsfamilien min hver dag, spesielt søsteren min Alexis. Vi hadde våre oppturer og nedturer, men alt i alt gjorde det oss bare bedre kjent og mer glad i hverandre. Skulle bare ønske jeg visste å sette pris på det når jeg var der! 

  Har du vært eller skal du på utveksling?

  Tar det helt med ro

 • — 26.06.2013 — 17:56 —
 • Åh, for et vær! Det regner og regner og regner, men det kommer jo ikke som noe sjokk. Det er jo trass alt slutten av juni i Norge. Norsk sommer på sitt beste! Været setter litt demper på lysten til å gjøre noe annet enn å ligge i sengen, men jeg har faktisk levert noen jobbsøknader i dag. Kryss fingrene for positivt svar! 

  Nå sitter jeg bare her og leser litt blogger, ser på Friends og skal lage meg en ny kopp med kaffe. Jeg liker egentlig ikke kaffe, men har så lyst til å like det, så blander det ut med litt melk for å venne meg til smaken. 

  Hva har du gjort i dag? Liker du kaffe? 

  Rekekos i regnet

 • — 26.06.2013 — 00:11 —
 • Nå kom jeg akkurat hjem fra venninnen min, Agnete, hvor vi har spist reker. I dag var det jo faktisk meldt sol, men midt i rekeskrellingen begynte det å regne. Heldigvis er vi ikke hekser, så vi smelter ikke av regn (Wizard of Oz, anyone?) og vi ble rett og slett bare sittende ute selv om himmelen åpnet seg over oss. Godt er det jo uansett, men tror jeg dobbelsjekker værmeldingen neste gang. 


  Hva har du gjort i dag?

  hello summer

 • — 24.06.2013 — 18:27 —
 • Det er endelig sommerferie og selv om solen ikke skinner i Lillehammer i dag, så har den jo absolutt tittet innom de siste ukene. Håper bare det ikke var det eneste sommerværet vi får i år. Jeg gleder meg til sene rekekvelder med venninner, roadtrips, fester og forhåpentligvis litt soling og bading. 

  ph/privat

  Jeg har fått skikkelig rekedilla i det siste, og i dag skal vi trosse regnet ute og spise reker selv om jeg føler en av hovedingrediensene til rekespising er sol. Men jeg klager ikke! Det lukter nybakt loff i hele huset og snart er det klart for middag. Gleder meg!

  Hva skal du i sommer? Liker du reker?

  breakfast time

 • — 03.05.2013 — 13:50 —
 • Russetid eller ikke - immunforsvaret mitt er like upålitelig uansett hvor mye jeg stoler på at det skal funke slik det skal. Jeg er med andre ord helt tett i hals, hode og nese med vekselsvis dundrende hodepine. Jippi! I den anledning bestemte jeg meg for å faktisk lage meg frokost og en kopp te, for å pleie sår hals og brølende mage. 
   

   

   

   

  Hva skal du i dag?

  RUSS TJUETRETTEN

 • — 22.04.2013 — 12:09 —
 • I dag er det endelig klart for russedåp og russ2013 blir offisielt sluppet løs! Akkurat nå rusler vi rundt med vrengte bukser, men klokken 1500 starter dåpen og buksene blir vrengt og de blir ikke byttet ut de neste tre ukene. Jeg er helt syyykt stoka på alle knutene og russetreffene, men litt mindre stoka på å være bakfull på skolebenken. Jaja, er man russ, så er man russ! Alle knutene som blir tatt skal selvfølgelig dokumenteres, så tror den neste måneden blir greit morsom... :)   Følg meg på bloglovin!

 • — 17.04.2013 — 19:12 —
 • Hei! Jeg har fått en del lesere nå, og har derfor laget meg en bloglovin-bruker. Bloglovin gjør det mye lettere å følge med på og lese blogger. Du følger bloggene du leser og da samles innleggene du ikke har lest på bloglovin, så du leser bare nye innlegg! Utrolig lettvint, for da slipper man å trykke seg inn på en og en blogg. Du kan følge meg _her_


  Ellers så må jeg bare si tusen takk for alle bursdagshilsnene jeg fikk i går! Hadde en fantastisk dag omgitt av hyggelige mennesker. Elsker å ha bursdag! :)

  i dag har jeg bursdag!

 • — 16.04.2013 — 15:21 —
 • Hei! I dag fyller jeg 19 år og i den anledning har jeg full timeplan resten av dagen. Det skal spises taco, ordnes grønnsaker, dip og kake før gjester kommer og utover det skal vi bare feire meg.Jeg har gått med en tiara i hele dag, og det har jeg tenkt til å fortsette med til jeg legger meg. Koselig å føle seg som en prinsesse av og til :) Her er en liten collage fra dagens sålangt: 


  1. frokost på sengen 2. varsel på noens telefon om at jeg har bursdag 3. meg i klassen med krone 4. meg og rebecca på vei hjem 5. rebecca og jeg har kledd oss ut på temadag på skolen 6. gave fra mamma
   
  Vi snakkes senere! :)  

  blow your fears away

 • — 04.04.2013 — 20:03 —

 • Har så sykt mye lekser! Vi snakkes i morgen :) hva syntes du om bildet?

  Påsken offisielt over

 • — 03.04.2013 — 12:07 —
 • Akkurat nå sitter jeg nok en gang på skolebenken. Påskeferien er desverre over, men det er ikke så lenge til helg! Som en avslutning på en litt sunnere påskeferie, gikk venninnen min og jeg tur i går. Vi skal sjekke hvor mange ganger iløpet av en måned vi går tur, bare for å motivere oss selv til å gå oftere. Utover det håper jeg virkelig det fine været holder seg lenger. Det er helt sykt hvor mye snø som har smeltet de siste dagene og det er ikke feil!  endelig april

 • — 01.04.2013 — 23:55 —

 • APRIL! Endelig en ordentlig vårmåned! Denne måneden har jeg bursdag og russetiden begynner og livet skal smile! Hva gleder du deg til i April?

  grilling i påskesolen

 • — 31.03.2013 — 19:50 —
 • Det er så deilig at solen skinner igjen og at fuglene kvitrer om morgenen. Påskeværet i år har virkelig ikke vært til å klage på og i dag gikk venninnen min og jeg ned til den lokale badedammen for å nyte solstråler og grille pølser. Vi hadde selvfølgelig med oss påskekosets must: solo og kvikk lunsj. Nå er det tid for jobbfest som en avslutning på en påskeferie som har gått altfor fort forbi. 

  Hva har du gjort i påsken?

  påskestemning på topp

 • — 30.03.2013 — 18:53 —
 • Det er kalkun i ovnen og sølvbestikk på spisebordet og snart er det klart for påskemiddag anno 2013. Årets påskeegg ble servert i sengen og med påskeværet skinnende gjennom gardinene, kan man virkelig ikke klage på stemningen i huset. Vil bare ønske dere alle god påske!

  Hva spiser dere på påskeaften?

  redigerer video fra Oslo

 • — 26.03.2013 — 23:48 —
 • Nå sitter jeg og redigerer en film fra de to siste dagene i Oslo og den blir vel postet i morgen når jeg er på jobb. Den ble veldig kort, men det funker. Det nederste bildet måtte jeg bare ha med fordi pusen var så søt! Herregud, jeg kommer definitivt til å bli crazycatwoman94 når jeg blir stor.


  girls in Oslo

 • — 25.03.2013 — 22:37 —
 • Åh, nå er jeg sliten i bena! Etter å ha gått Karl Johan opp og ned noen ganger var det veldig godt å sette seg på trikken tilbake til Nordstrand. Jeg er litt blakkere, men det til fordel for klesskapet. I morgen skal vi tilbake til byen, men vi vet ikke helt hva vi skal... Noen tips?


  Mari&jeg

  easy like sunday morning

 • — 24.03.2013 — 13:07 —
 • Åh, det er så deilig å våkne helt uthvilt av at solen skinner gjennom persiennene. Jeg er ikke noe frokost menneske, men jeg har akkurat laget meg noe mat og skal snart starte dagens gjøremål før jeg drar til Oslo med venninnen min. Men det er ingenting som haster, så nå skal det spises og blogger skal leses. 

  Hva gjør du på søndager?

  Jentekveld

 • — 20.03.2013 — 23:17 —
 • I kveld var det tid for jentekveld hos en venninne og vi bestemte oss for at jordbær og blåbær dyppet i sjokolade var et litt sunnere alternativ enn smågodt og sørlandschips. Og siden jeg har blitt "sunn", så var ikke dette noe jeg kranglet på. Vi så Prison Break-filmen, noe vi har hatt planlagt siden lenge før jul, men siden vi alle er a-sosiale var det aldri noen som tok initiativ - før nå. I morgen begynner ikke dagen min før 1600, noe som er helt greit for B-mennesket meg. 

  Hva gjør dere på jentekvelder? 

  dagen i dag

 • — 11.11.2012 — 20:27 — • Bildene over beskriver dagen min hundre prosent. Jeg kan ikke skryte på meg at formen i dag er så veldig fin, så kommer nok ikke til å bevege meg noe særlig annet enn frem og tilbake mellom kjøkken og do. Vi får heller snakkes i morgen!

  Hvordan har helgen din vært? 

  russe kick-off

 • — 10.11.2012 — 17:44 —
 • Nå stikker jeg på vorspiel før årets russe kick-off! Er jo russ i år og i kveld skal russetiden pre-feires med venner og bekjente. Location er utrolig langt unna og atpåtil ute i ødemarken, så det skal bli spennende å se hvordan jeg kommer meg hjem i natt. Men den tid, den sorg, nå skal det festes!  Når er du russ?

  nytt klesstativ

 • — 07.11.2012 — 19:45 —
 • Ååh, endelig! Etter å ha hatt alle klærne mine i skuffer siden 8 klasse på ungdomsskolen har jeg endelig fått somlet meg til å kjøpe et kleshenge-stativting? Dere skjønner hva jeg mener... Så nå får jeg endelig sett på de fineste klærne mine hele tiden! Jeg har også ryddet bort sommerklær og brettet alle klærne mine sånn at det faktisk går an å lukke skuffene mine nå. Jeg har med andre ord vært veldig effektiv (føler jeg selv) siden jeg kom hjem fra Høgskolen i Lillehammer som har hatt åpen dag. Forteller mer om det i morgen!

  I morgen kommer forresten day 1 av 40 days challenge! Kan love dere såppass om denne challengen at om 40 dager vil dere ha et mye bedre inntrykk av hvordan jeg er! :)
  Hva slags kles-system har du? Skuffer, skap, walk-in-closet? hvis det er sistnevnte så er jeg hvertfall veldig sjalu!

  teoriprøven bestått!

 • — 06.11.2012 — 16:59 — • Etter ca 2 måneder med utsetting og 1 uke med en siste innspurt har jeg endelig fullført og bestått teoriprøven. Jeg hadde absolutt ingen tro på at jeg skulle klare det, så gleden var stor da jeg ikke bare klarte det, men atpåtil bare hadde 2 feil! Ååååh, det er surrealistisk å endelig være ferdig og ikke lenger få dårlig samvittighet hver gang jeg ser veien til førerkortet. Så nå mangler jeg bare resten av lappen, haha. Det skal bli så godt med førerkort og selvstendighet. Flere som sliter med teori?

  hjelp, gruer meg til i morgen

 • — 04.11.2012 — 22:59 —
 • Hver fredag har jeg store planer for søndagens gjøremål, og hver søndag overbeviser jeg meg selv om at jeg heller burde tilbringe hele dagen i sengen med film, godterirester, brus og kattepuser. I dag har jeg faktisk fått unnagjort en liten del av det jeg skulle i dag da, for i morgen er en stor dag! Jeg skal gjøre noe jeg gruer meg helt sykt til, hva det er får dere vite i morgen - hvis alt går etter planen :) Jeg føler meg veldig som på bilde 1, derfor jeg tok det med... Jeg skal også gå til innkjøp av noe jeg har ønsket meg lenge, så det får dere også se!

  Hva tror dere jeg skal?

  Profilbilde />
</img src>
<img src=
  Instagram Bloglovin Facebookside

  --

  hits