Antrekk

dagens antrekk

 • — 02.01.2015 — 19:00 —
 • I dag har det vært helt fantastisk vær! Det er plussgrader, sol, snøen smelter og alt blir til speilblank is. Høres ut som vår-vær, men det er det desverre ikke. Nå som det ikke er jul mer syntes jeg at sommeren kan komme med en eneste gang, men sånn er det jo ikke. Nå har jeg akkurat laget hjemmelaget suppe med kylling og ris, mens samboeren har vasket huset og støvsuget. Kjekt med en sånn kar som tar på seg ansvaret for vaskingen i ny og ne. Nå har han akkurat reist på brøyting og jeg har latt meg friste av en del godsaker på nettet, som forhåpentligvis dumper ned i postkassen om ikke så altfor lenge. Man må når det er salg, vet dere!

  Hva har du gjort i dag?

  dagens antrekk

 • — 15.10.2014 — 19:53 —
 • Hei! I går gjorde jeg absolutt ingenting, så i dag skrev jeg opp en liste og fikk unnagjort en hel del. Jeg har vasket leiligheten, tatt oppvasken, børstet kattene, handlet inn mat for resten av uken og en del andre ting som har stått på agendaen. Endelig sitter jeg godt plantet i sofaen og leser blogger, mens tven surrer i bakgrunnen.

  Nå skal jeg skrive en liten plan for i morgen, før jeg fortsetter med strikkepinnene. Ønsker dere en fin kveld videre! Klem

  antrekk

 • — 09.01.2014 — 20:24 —
 • Ååååh, jeg elsker bakgrunnen på disse bildene! Fokusen er ikke helt på topp og lyset er kanskje ikke helt optimalt, men det er noe ved disse bildene jeg liker utrolig godt. I dag har jeg vært litt rundt omkring, blandt annet gått en to timer lang tur med venninne og valpen hennes. Når jeg er med små racere av bisker, blir jeg så innmari glad i min egen, rolige bisk. Noen ganger må man bare minne seg på hva man faktisk har selv - i veldig mange tilfeller, faktisk. Nå skal jeg kanskje til en annen venninne jeg ikke har sett på en stund, og det blir nok hyggelig :) håper dere har hatt en fin uke, i morgen er det fredag! 


  Hva syntes du?

  favorite outfit

 • — 06.01.2014 — 16:42 —
 • Hei fine, god mandag! Stakkars dere som begynte på skolen i dag, jeg er så heldig som får reise på jobb. Livet er så fint, altså. Snart har jeg råd til en liten godbit jeg har ønsket meg i flere evigheter også. Åååh, smil smil smil. Du vet når du setter sammen et antrekk du føler deg så utrolig vel i at du aldri vil at dagen skal slutte, så bare kan ha på deg det antrekket for alltid. Det er akkurat sånn jeg føler angående antrekket under. Så enkelt, så klassisk, så meg
  Hva syntes du?  

  dagens antrekk

 • — 13.09.2013 — 19:14 —
 • Hei og god fredag! I dag har jeg vært på jobb og gjort noe så spennende som å sortere garn i hele dag! Det fikk jo tiden til å gå da, så det var helt greit. MEN heldigvis har det ikke skjedd noe fælt med meg i dag (les: ennå), med tanke på at det er fredag den 13. og sånt. Har det skjedd noe uheldig med dere? PS: HUSK LINKERUNDEN HER!!!

  Dagens Antrekk

 • — 12.09.2013 — 18:37 —


 • Hei! Nå er Rebecca hos meg og vi skal se litt på the Carrie Diaries. Det er viktig å være sosial utenom helgene også! I dag har jeg vært på jobb, og i morgen skal jeg på jobb og det føles så deilig å kunne si at jeg skal på jobb! Hva gjør dere i kveld? PS: HUSK LINKERUNDEN!!! Trekker vinneren på søndag :)

  Dagens Antrekk

 • — 05.09.2013 — 19:48 —
 • Hei! Har dere hatt en fin dag? Jeg har brukt dagen på å levere jobbsøknader over alt og hvis jeg ikke får jobb nå, da vet jeg ikke hva som skal til for å få en jobb, jeg. Men tiden vil vise! Håper bare den viser det snart, haha. 
  Hva syntes du?

  Dagens Antrekk

 • — 03.09.2013 — 22:26 —
 • Nå har jeg akkurat vært og sagt ha det til en venninne som reiser til Bali i morgen for å studere. Tenk så spennenede å reise til andre siden av jorden nesten for å studere. For en opplevelse! Tok noen bilder av dagens antrekk, det er jo fortsatt kjempevarmt ute. Jeg er forresten fortsatt kjempeforelsket i de nye skoene mine og priser meg lykkelig over at jeg fant de på salg.   Hva syntes dere?

  Antrekk 15.08.2013: White Lace

 • — 15.08.2013 — 18:57 —
 • Jeg er litt usikker på hva jeg føler rundt det faktum at det fortsatt er sommervær ute. Tror jeg bare må fortelle meg selv at det er fantastisk, for om tre måneder vil jeg nok ønske meg tilbake. Det er bare det at kroppen skriker etter litt høstvær snart, så man kan pakke seg inn i store skjerf og tenne lys på rommet om kvelden. MEN jeg skal ikke klage så fælt, for har vi ikke hatt den beste sommeren på mange år? Jeg har faktisk blitt brun! 
  I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å ta meg selv litt i nakken på treningsfronten og jammen tok jeg ikke en intervallrunde på 8 kilometer etterfulgt av litt styrke. Jeg har også slengt meg på "30 day squat challenge", så får se om jeg ikke har en helt ny rumpe om 30 dager!  

  Hva syntes du? Hva har du gjort i dag?

  Antrekk 14.08.13

 • — 14.08.2013 — 20:16 —
 • Des flere skolestartreklamer jeg ser på tv, des mer går det opp for meg at jeg faktisk ikke skal gå på skole i år. Jeg husker ikke en gang livet uten skole... Det som er så fælt er at det er så mange av vennene mine som reiser langt unna, men det betyr jo bare flere roadtrips på oss som er igjen. Så sykt merkelig. Skulle på en måte ønske at jeg kunne begynne på ungdomsskolen igjen, bare for å ha en klar plan på hva jeg skal videre. Akkurat nå har jeg jo ingen idé.

  Gleder dere dere til skolestart?

  Antrekk 10.07.13

 • — 10.07.2013 — 14:50 —
 • Nå har jeg dårlig tid! Skal kaste meg rundt og kjøre til byen for å møte et par venninner før vi legger oss på byens strandpromenade for å slikke sol og prøve oss på årets første bad! Iiih, gleder meg masse! Dette ble et kjapt innlegg, men det er bedre enn ingenting. Vi snakkes!  Har dere badet i år? 

  dagens antrekk

 • — 03.04.2013 — 18:03 —
 • Første skoledag er over og jeg er nettopp ferdig med å lage deilig laksemiddag til familien. Snart skal jeg gå tur med venninnen min før jeg fordyper meg i lekser. Det er ikke hviletid på skolen etter ferien, for å si det sånn. Siste innspurt før russetid og sommerferie nå! I dag er jeg endelig tilbake til godterifri hverdag og jeg har heldigvis ingen syke cravings enda. Får håpe de holder seg borte til lørdag.
  Spiser dere ofte godteri i ukedagene? Hva syntes dere om antrekket?

  hey now you're an all star

 • — 25.03.2013 — 11:04 —
 • Det beste med ferie er at hver dag er som lørdag! Man kan sove lenge, lage god frokost og bruke litt ekstra tid på badet. Nå er jeg på Nordstrand med min venninne Mari og snart skal vi finne veien til Oslo by, hvor vi skal finne frem vår indre turist. Jeg har med kamera og alt, som den bloggeren jeg er ;) xD  Hva skal du i dag?

  let's run away to another galaxy

 • — 23.03.2013 — 19:29 —
 • I vinterferien klikket jeg hjem den perfekte galaxy tightsen og i dag fikk jeg endelig en hentelapp i postkassen. De er så fine! De er jo litt spesielle, men det er jo jeg også :) 


  Hva syntes du?

  outfit for Amandus

 • — 21.03.2013 — 18:00 —
 • Akkurat nå begynner prisutdelingen for Amandusfestivalen 2013. Klassen min har i år vært "journalister" for amandusfestivalen.no og nå skal den siste saken dekkes - nemlig prisutdelingen. Thea og jeg skal være både journalister og fotografer, og det er lovet at spennende kjendiser skal komme, så dette skal bli gøy. Det er litt trist at det er over, for det var mye morsommere enn jeg hadde trodd. Fikk blant annet møte produsenten og Fab fra Dexpedition! 


  Hva syntes du? 

  Profilbilde />
</img src>
<img src=
  Instagram Bloglovin Facebookside

  --

  hits